Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 31.10.2014.
11:02
Blic A

Emina Jahović objavila snimak porođaja

Za promociju novog albuma pevači često ne biraju sredstva, ali Emina Jahović napravila je krajnje neobičan izbor. Dan pošto je objavila novi album "Metamorfoza", na TV Prva prikazala je snimak prvog porođaja od pre šest godina!

Eminin izbor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Neki su hvalili ovaj potez, ali ju je većina osudila, ističući da je to uradila samo da bi bila u centru pažnje medija zbog promocije novih pesama.

Za razliku od nekih pevača koji u javnost iznose najintimnije detalje iz života, Emini materijalna dobit nije na prvom mestu. Naime, ona je jedna od najbogatijih pevačica, udata je za tursku muzičku zvezdu i živi u Istanbulu, gde ima nekoliko nekretnina, kao i muzički studio. Čak je i novi CD besplatno objavila na svom sajtu, kao i na Jutjubu, pa je jasno da joj novac od prodaje albuma nije važan i da snimak porođaja nije emitovala zbog zarade.

Dakle, nesporno je da je to učinila zbog popularnosti i medijskog prostora koji je tim potezom dobila, a koji, ruku na srce, nije imala. Naravno, Emina je to drugačije objasnila. U emisiji "Ekskluziv" istakla je da snimak njenog porođaja služi isključivo da bi se podsetila na 8. avgust 2008, kada je na svet donela starijeg sina Jamana, a nikako zbog lične promocije. Kaže da je rešila da se posle punih šest godina priseti porođaja, i to javno, pred kamerama.

"Sve vreme sam plakala. To je čudan osećaj. Nisam znala šta me čeka, ali uz mene su bili moja majka, svekrva i muž. Nažalost, nemam snimak i drugog porođaja", rekla je pevačica.

Željko Joksimović takođe je snimao porođaj supruge Jovane ali, za razliku od nje, taj video ne želi da deli sa javnošću. Mada, ko zna šta će njemu ili Jovan pasti na pamet za šest godina.

POVEZANE VESTI

Petak 31.10.2014. 11:12
kome li je ovo falilo...
Petak 31.10.2014. 11:15
Koliko su jadne ove pevaljke,sve vise, i vise zele da budu u javnosti ne birajuci sredstva. Sta je sledece sto ce nam servirati?? G TACKU?? I koga interesuje porodjaj jedne bule??
Petak 31.10.2014. 22:02
"....Za promociju novog albuma Emina Jahović na TV Prva prikazala je snimak prvog porođaja od pre šest godina.... istakla je da snimak njenog porođaja služi isključivo da bi se podsetila na 8. avgust 2008, kada je na svet donela starijeg sina Jamana, a nikako zbog lične promocije...." Докле иде људска глупост? Далеко од тога да мислим на порођај јер то је нешто најљепше у животу сваке жене и то је првенствено интимна ствар ње и човјека са којим има дјете. Него ме само интересује шта је следеће од неке друге глупаче тј тзв пјевачице јер по својој глупости превазилазе једна другу само да би макар 1 дан биле топ тема !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online