Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 04.09.2014.
09:50
Alo A

Ivan: Gocin "mali" ne može da ima decu

Polazak deteta u prvi razred je veliki događaj za svako dete, ali i njegove roditelje. U slučaju pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, to je bio još jedan povod za javnu svađu i prepucavanje preko medija...

Naime, Ivan se razočarao i iznervirao kada je zatekao Gocu sa njenom mamom ispred škole, jer je pevačica navodno zabranila dolazak baka i deka.

Ljut i razočaran opleo po Goci i njenom dečku: Ivan Marinković
 

- Goca mi je rekla da u školu ne mogu da dođu bake i deke kako ne bi pravili gužvu. Moja bolesna majka je htela da prvog dana isprati svoju unuku u prvi razred, ali kako mi je gospođa javila da bake ne mogu da dođu, ja sam se uputio sam. Kada sam stigao tamo, video sam Gocu i njenu mamu, koje su se gurale u prvi red da se snime i da ih ljudi vide kako su požrtvovane. Ona je svoju majku predstavila kao jedinu baku tu, iako Lena ima još jednu baku koja je mnogo voli i koju ona voli - rekao je Ivan za "Alo!", a zatim dodao:

- Može da priča o alimentaciji i ostalim glupostima, ali toj ženi je jedino cilj da sebe stavi u prvi plan kao majku, i ovog njenog malog, koji nažalost ne može da ima decu, pa se gura tamo gde mu nije mesto. Ali džabe sve to, Lena mene najviše voli i tako će biti i dalje. Trpim sve, idem niz dlaku, sve zbog moje ćerke, koja, na Gocinu žalost, raste.

Ivan je takođe istakao da se ne slaže s tim da njegova ćerka pohađa privatnu školu.

- Sramota svetskih razmera. Nadam se da niko neće odvesti dete u privatnu školu zbog sopstvenog marketinga i da prikaže da je to bolja varijanta od onih osnovnih škola koje smo mi pohađali. U Leninu školu ide još nekoliko đaka čiji su roditelji poznati, ali za razliku od njih, koji nisu želeli marketing preko dece, moja bivša supruga je rado davala intervjue - rekao je Ivan.

Goca nije imala preteranu želju da komentariše izjave svog bivšeg supruga.

- Vrlo je neozbiljno da komentarišem izjave Ivana Marinkovića. Molim vas da me više ne zovete da dajem izjave tim povodom - rekla je Goca.

Goca želi da rodi naslednika mlađanom vereniku

POVEZANE VESTI

Četvrtak 04.09.2014. 14:47
Јадно дијете са оваквим оцем и онаквом мајком! Ужас и туга једна....Обоје само зарад мало маркетинга лове грешку оног другог а себе кују у звјезде! ДЈЕТЕ ТУ НИЈЕ НИШТА КРИВО ЈЕР ОНО НИЈЕ МОГЛО ДА БИРА НИ ОЦА НИ МАЈКУ..... РОДИТЕЉИ СРАМ ВАС БИЛО !!!
Četvrtak 04.09.2014. 10:36
Onaj ne moze da ima decu,a ti ne mozes nikada imati grama mozga. Koja je ovo budala...cccc...Srbijo strpaj ove likove u ludnicu.
Četvrtak 04.09.2014. 11:09
Radi deteta, bolje da se uzdrže od sličnih izjava.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online