Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 22.12.2013.
15:51
24sata.hr A

"Ja sam Bog, važniji od Gandija! Moja Kim je ista Merilinka!"

Hiphoper Kanje Vest poznat je kao čovek sa ogromnim egom - za sve je najpametniji, što i ne čudi budući da tvrdi da je Bog(!?). Pročitajte samo delić Vestovih "bisera" (ili možda činjenica), pa procenite koliko je Kanje u pravu kada kaže da je "je*eni genijalac".

Neko bi rekao - debilizam i renesansa
 

- Ja sam poput Hauarda Hjuza! Ja sam Dejvid Štern! Ja sam isto što i Stiv Džobs! I njima bi trebalo da bude drago i da im laska što se ja uopšte upoređujem sa njima jer ja sam Mikelanđelo i to poboljšana verzija.

- Moja Kim je ista Merilin! Merilin je bila kontroverzna i moja Kim je kontroverzna.

- Moja Kim je uticajnija je od Mišel Obame. Koga briga šta Mišel nosi?! Ona ne objavljuje svoje fotke u kupaćem kostimu na Instagramu poput moje drage i zato je Kim trenutno najintrigantnija žena na svetu.

- Kad vidite zastavu Konfederacije (južnjaci koji su se u američkom građanskom ratu borili protiv oslobađanja robova), prvo na šta pomislite je ropstvo. To je sad moja zastava i niko mi ništa ne može.

- Ja znam odgovore na sva pitanja!

- Ako Majkl Džordan može sebi da dozvoli da urla na sudije tokom utakmice onda i ja, Kanje Vest – Majkl Džordan u svetu muzike – mogu sebi da dozvolim da urlam na ljude jer znam da su oni greše, a da sam ja u pravu.

- Proživljavam pesme koje pevam, svaku njihovu reč. Osećam se kao da stojim na vrhu brda i ako se okliznem, mrtav sam. Bukvalno rizikujem svoj život na bini.

- Bog me je izabrao da se kroz mene obraća svetu. Ja spajam Boga sa čovečanstvom.

- Danas sam čovek kakav jesam zbog svega onoga što nisam. Po mom skromnom mišljenju, to je jedna poprilično proročka izjava. Siguran sam da bi Gandi rekao nešto u tom stilu.

- Ako čitate knjige, što ja apsolutno nikad nisam radio niti ikad hoću, u potrazi za odgovorom na pitanje kako postati milijarder, sve te knjige imaju istu poruku – učite iz vlastitih grešaka. Ako je to istina, ako se zaista uči iz vlastitih grešaka, onda sam ja je*eni genijalac.

- Kad kažem da sam Bog ljudi se čude i pitaju što to umišljam. Pa, upravo sam vam rekao – Ja sam Bog, dakle mislim da sam Bog! Šta tu nije jasno?!

- Ja sam najveća rok zvezda na svetu! Bolji sam čak i od pokojnog Majkla Džeksona i takav sam već 10 godina.

Šta reći (a ne zaplakati)?!?

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.12.2013. 17:12
Ovaj lik i njegov ego su....ČUDO NEVIĐENO! Mislim da mu je IQ kao i Džordžu Bušu Mlađem...tu negdje oko broja sobne temperature...:-P
Nedelja 22.12.2013. 16:17
Ja zaista prvi put cujem za ovog.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online