Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Četvrtak 28.11.2013.
01:27
telegraf.rs A

Marija Šerifović: Lezbijka sam, hoću da budem i majka

Pevačica Marija Šerifović, koja je izjavila da zauvek odlazi iz Srbije, na premijeri dugo očekivanog filma “Ispovest” u centru “Sava” priznala je da voli žene, da joj je otac kockar i alkoholičar, kao i da se često dešavalo da otac Rajko do iznemoglosti tuče majku Vericu. Film je najavila pred prepunom salom rečima:

Marija Šerifović

 - Nisam nikada znala da gubim! Uvek sam u trenucima besa lomila sve oko sebe, a pobeđivala isključivo zbog sebe i svoje porodice! - rekla je na početku filma pevačica, koja je potom iznela mnoge nepoznate detalje iz svog života.


Kako bi prvi saznali šta je to šokantno pevačica imala da iznese u ovom filmu, ali i kako bi je podržali, u publici se našlo mnoštvo ličnosti iz javnog života. Među prvima na premijeru su stigli Marijina majka Verica Šerifović i brat Danijel, a za njima pažnju svih prisutnih u holu privukle su Marijine kolege - Leontina, Vanesa Šokčić, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Buba Miranović, Saša Milošević, Nevena Božović…


Svet glume predstavljala je mlađana Nina Janković, a sasvim očekivano film su sa svojih sedišta pomno pratile i Marijine koleginice iz benda Bjuti kvins.

Uz boga i majku na pravi put

U igrano-dokumentarnom filmu, pevačica je rekla kako je u životu imala puno pogrešnim izbora, ali da je verom u Boga i uz pomoć dragih ljudi, prvenstveno majke, uspela da izađe na pravi put. Pričala je i o svom ocu Rajku, koji je, kako kaže, rasturio njihovu porodicu, tukao majku Vericu, ali mu je sve oprostila, iako nikad ne zaboravlja.


- Moj otac je bio kockar i to nas je sve mnogo koštalo. Mama i on su nekoliko puta raskidali, a mnogo joj je zla naneo. Nije imao granice u alkoholisanju, a kada je moja majka bila u devetom mesecu trudnoće, ostavio je i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio Danijela - ispričala je Marija, dodajući da se otac svim silama potrudio da joj uništi porodicu.

U “Ispovesti” su ovekovečene i reči Marijine majke Verice:

- Bilo je momenata kada me muž Rajko toliko izubija da modra istrčim na ulicu i zovem policiju! - kroz suze je pričala Verica.

Predsednik Srbije: Znao sam da će biti pobednica

O srpskoj pevačici pričali su mnogi poznati, između ostalog Leontina, Saša Milošević Mare, Marina Tucaković, pa i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Leontina je rekla kako Marija ume da bude veoma impulsivna, te da kada je uhvati bes, treba se skloniti. Predsednik Srbije je dodao da je još od pevačicinih malih nogu znao da će nizati pobede i uspehe.


Tokom svog izlaganja, Šerifovićeva je priznala da obožava Srbiju, koja u nekoliko navrata nije volela nju. Izdvojila je kako voli naš “X faktor”, ali i da smo postali usr*ni…


Na samom kraju filma, pevačica je otkrila ono što je sigurno interesovalo mnoge - njeno seksualno opredeljenje. U svojoj ispovesti se potpuno ogolila i priznala da su je u životu mnogo puta emotivno povredili, te da priželjkuje duge veze i stabilnost emotivnog odnosa.

 


- Moje mane su tvrdoglavost, mnogo sam lenja, ne volim kompromise i da se rano budim. Jako sam teška osoba, što je donekle i proisteklo iz odnosa mojih roditelja prema meni. Iako ih obožavam, oni nikada nisu pričali sa mnom. Nekada se dešavalo da otac, nakon kockanja donese toliko novca, da mogu da spavam na njemu. Ipak, danas sam zbog svih tih trauma jako buntovna - ispričala je Marija i dodala da je pomalo i sujetna.


- Svaki normalan čovek je barem malo sujetan. U muzici nemam razloga da to budem, jer nemam problema sa kojima se svakodnevno susreću mnogobrojni pevači. Ipak, u privatnom životu posedujem tu slabost. Takođe, volim da sve bude po mojim pravilima - iskreno je rekla pobednica “Evrovizije” 2007. godine.

Divno kad vas ne grebe nečija brada

- U životu sam imala mnogo pogrešnih izbora. Sećam se svoje prve ljubavi iz Kragujevca. Uvek sam priželjkivala duge veze i emotivnu stabilnost. Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada - kroz smeh je smelo priznala Marija.


Marija je između ostalog objasnila i da bez obzira na sklonost ka ženama, u 30-oj godini želi da se ostvari kao majka, te da će jednog dana u banci sperme potražiti oca svog deteta.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.11.2013. 08:15
U Srbiji ako zelis da budes popularan, i da na time zaradis lovu,moras biti nakaradan i izopacen. U Srbiji se vise postuje ono sto je nenormalno kao biti: lezbijka,peder,alkoholicar,narkoman,primitivan,krimos itd,nego normalan,posten,obrazovan,kulturan...Srbijo probusila si dno.
Četvrtak 28.11.2013. 06:13
Neverovatno neukusno je reci, citiram, "...da je verom u Boga...". Bog sigurno nije podrzao tvoj "poremecaj".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online