Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.01.2013.
15:42
Vestionline A

Holivudski ljubavni brodolomi u 2012.

Da li je zbog prestupne godine, da li zbog priče o smaku sveta, ali u Holivudu jednostavno nikome nije išlo i ljubavi. Godina 2012. ostaće upamćena po brojnim raskidima i razvodima. Pogledajte šta smo vam pripremili u našem specijalu.

Holivud: Mesto gde možete da se podignete do zvezda ili dotaknete dno
 

U našem specijalu podsećamo vas holivudske ljubavne brodolome koji su drmali svetsku scenu ove godine:

Nezasiti Ašton Kučer

Od Britani Marfi, preko Demi Mur do Mile Kunis: Nezasiti Ašton Kučer
 

Kad je Ašton Kučer zbog Demi Mur ostavio Britani Marfi (glumicu koja je preminula 2010. godine), ona je izjavila da verovatno ta veza govori da Aštonu godine nisu važne, ali izgleda da se ove 2012. gorko pokajala zbog te izjave. Ne samo da se ovaj par razišao, nego je ceo Holivud brujao oko razloga zbog kojeg su prekinuli vezu.

Prvo je Demi varala Aštona, a onda on nju… ili je možda bilo obrnuto? Bilo kako bilo, nisu prestajali da pune tabloide. Prisetimo se samo priče o Sari Leal koja je u javnost iznela priču o seksu sa Kučerom u troje i to bez kondoma! Međutim, za sve je potrebno dvoje, pa tako su tako isplivale i priče o prevarama Demi Mur. Kako je vreme prolazilo od kad se par razišao, glumica je postajala sve nesrećnija i mršavija. Sve više se pisalo da konzumira alkohol i da je u teškoj depresiji. Njeni pokušaji da se izvuče iz bedaka vodili su je ka novim skandalima dok je za to vreme Ašton, naravno, pronašao utehu u predivnoj Mili Kunis.

Sajentologija joj skoro došla glave

Htela je priču iz bajke, a dobila horor: Kejti Holms i Tom Kruz
 

Drugi veliki skandal koji je potresao Holivud je razvod Toma Kruza i Kejti Holms. Naravno, nisu ni prvi ni poslednji par koji se razveo, ali ono zbog čega su se razveli podiglo je prašinu. Navodno, Sajentološka sekta, kojoj pripada Tom Kruz, doprinela je njihovom razvodu. Tom je, iz samo njemu poznatih razloga, želeo da ćerkicu Suri vodi nadetektor laži u sajentološki kamp, što je bila poslednja kap za Kejti, koja odmah posle toga podnela zahtev za razvod.

Poznato je od ranije da je glumac bio u braku sa Nikol Kidman koja ga je takođe zbog sekte ostavila.

Priznaćete, koliko da je Tom Kruz zgodan, jednostavno mu ne ide sa ženama, jer je njegova ljubav prema sajtentologiji iznad svega.

Šta im je bilo da se venčaju uopšte

Jedva preterali godinu dana u braku: Kejti Peri i Rasel Brend
 

Kejti Peri I Rasel Brend su potpuni promašaj godine. Ona lepa, on ekscentrik. Od početka su delovali kao čudan spoj, ali nije potrajalo. Iako je pevačica planirala decu, brak je posle 14 meseci upao u krizu. Bez mnogo buke su se razveli, zbog, kako je navedeno “nepremostivih razlika”, a komičar je izjavio:

"Nažalost, Keti i ja okončavamo brak. Uvek ću je obožavati i znam da ćemo ostati prijatelji".

Prepotentni Švarceneger

Arnold Švarceneger ne posustaje ni pod stare dane
 

Legendarni glumac Arnold Švarceneger nije stidljiv kada treba da priča o svom seksualnom životu, iako je uhvaćen u jednom od najvećih seks skandala u poslednjih nekoliko godina, jer je varao ženu sa dadiljom koja mu je rodila i sina.

Ali, tu priči nije kraj. Pored toga što je varao svoju ženu sa dadiljom, Švarci je uspeo da "nabije rogove" svom prijatelju Silvesteru Staloneu sa čijom ženom (Brigit Nilsen) je bio u kratkoj avanturi. Čitava priča je izašla na videlo kad je Brigit objavila knjigu u kojoj je iznela detalje o avanturi sa Švarcenegerom tokom snimanja filma Crvena Sonja. 

Iako se Švarci pokajao zbog svega njegova žena Marija Šriver ostala je neumoljiva

Neočekivani razvod

Obećavalo je da će trajati: Hajdi Klum i Sil
 

Sil i Hajdi Klum su još jedan par koji se razveo u 2012. godini. Tamnoputi pevač i prelepa manekenka Hajdi Klum, stavili su tačku na ljubav posle sedam godina. 

Tabloidi su pisali o njihovim obostranim prevarama, ali ono što je presudilo je to što je pevača Nemica varala sa telohraniteljem Martinom Kristenom, sa kojim je uhvaćena u romantičnom zagrljaju na odmoru na Sardiniji.

Hajdi je negirala da je varala za vreme braka, ali posejano seme razdora učinilo je svoje.

Džoni Dep kao Don Huan de Marko

Džoni Dep je svojevremeno glumio u filmu lika Don Huana de Marka koji je spavao sa više od hiljadu žena
 

Vest o raskidu holivudskog glumca Džonija Depa i francuske glumice i pevačice Vanese Paradi šokirao je svet. Poznato je da je Džoni Dep pravi zavodnik, ali njegova dugogodišnja veza sa Vanesom je izgledala kao da je konačno našao životnu saputnicu.

Posle 14 godina, oni su se razišli sporazumno, a razlog zbog kojeg više nisu zajedno ispunili su medije. U poslednje vreme kružile su priče da Džoni stalno vara Vanesu. Prva na spisku je bila, doduše iz opravdanih razloga jer je već uništila jednu vezu, Anđelina Džoli. Zatim, posle Kanskog festivala šuškalo se da je Džoni u vezi sa Evom Grin. Ali, na razočaranje medija, ni jedna ni druga nisu bile u pitanju.

Osoba zbog koje je Džoni ostavio Vanesu i u kojoj je pronašao utehu je Amber Herd.

Srećno mu bilo, mada ga stižu godine. Koliko dugo će još ovako ovaj holivudski zavodnik, videćemo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online