Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 29.11.2011.
07:48
Alo A

Nata se zbog Dače seli u Beograd?

Nataša Bekvalac, najpoznatija novosadska lepotica, uskoro bi mogla da ostane bez svog prepoznatljivog nadimka, budući da je pred velikim brojem svojih fanova izjavila da se seli u Beograd!

Zbog posla ili Dače selidba u Beograd: Nataša Bekvalac
 

Toj odluci svakako doprinose i svi njeni poslovi koji je vezuju isključivo za srpsku prestonicu. Međutim, kako "Alo!" saznaje, razlog za ovakvu njenu odluku je i informacija da se u Beograd vraća i njen bivši suprug Danilo Ikodinović.
 

- Dugo već razmišljam o tome da li da se preselim u Beograd. Sada sam definitivno odlučila da hoću - izjavila je Nata, a izvor blizak pevačici tvrdi da ta odluka ima veze sa povratkom njenog bivšeg supruga u rodni grad.


- S obzirom na to da Danilo razmišlja da proda kafanu i vrati se u Beograd, u kojem i Nataša provodi najviše vremena, pevačica se odlučila na isti korak. Svakako bi bilo teško da on živi ovde, a ona u Novom Sadu, jer bi mala Hana u tom slučaju morala da putuje od jednog do drugog roditelja. Pa čak i za Natašu predstavlja problem neprestano kretanje na relaciji Novi Sad - Beograd i ona je teška srca donela odluku jer smatra da je to za dobrobit cele porodice. Iako je poslovi, a uskoro i bivši suprug, na neki način vezuju za Beograd, u Novom Sadu su njeni roditelji i sestre, no bar za sada, smatra da je selidba u prestonicu najracionalnije rešenje - za "Alo!" tvrdi izvor blizak Nataši Bekvalac.


Podsećanja radi, izvor blizak Danilu Ikodinoviću nedavno je otkrio da proslavljeni vaterpolista ima nameru da proda kafanu "Tako je suđeno" i vrati se u rodni grad, kako bi više vremena provodio sa ćerkama Andreom i Hanom.
 

- Dača ozbiljno razmišlja o tome da proda kafanu i vrati se u Beograd. Ma koliko da uživa u tom poslu i voli da se druži sa svojim gostima, sve češće razmišlja o tome da se vrati u rodni Beograd i posveti nekim drugim stvarima. Iako je tokom prethodnih godina u Novom Sadu stekao dosta prijatelja, Beograd je ipak grad za koji ga vezuje najviše uspomena i u kojem bi voleo da dočeka starost - izjavio je za "Alo!" izvor blizak Dači, a bivši vaterpolista je to ovako prokomentarisao:


- Gluposti!!!
 

Ipak, nešto kasnije, za jedne dnevne novine je priznao da bi napustio ugostiteljstvo ukoliko bi se pojavio kupac sa dobrom ponudom.
 

- Kada bi mi nebo poslalo nekog dobrog kupca, koji bi mi ponudio nezamislivo dobru sumu, verovatno bih došao u iskušenje da je prodam - izjavio je Dača.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.11.2011. 09:28
Ne znam samo sta je ovim tekstom postignuto...opet reklamiranje Natase i dovodjenje je u zizu ineteresovanja a da za to nema nikakve zasluge..ili objavljivanje da Daca prodaje svoju kafanu?..Licno ga poznajem i verujem da mu se nimalo ne svidja sto se te njegove ideje ako su uopste isitinite ovako objavljuju...Znam ponesto o nacinu na koji je prodavao i kupovao nekretnine...zeleo je da to uvek prodje diskretno i bez bilo cijeg objavljivanja slicnih stvari...Zar sad zbog ove zene treba da u javnost izlaze njegove namere...to nije nimalo u redu...
Sreda 30.11.2011. 01:14
kolko se krecu prasici..?..zna li neko..?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online