Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 24.05.2011.
13:52
Alo A

Srbin: Kralj voli lezbejke

U svojoj kolekciji porno-snimaka, kojima ucenjuje poznate, bivši bokser, Srbin Mile Marković (49), koji živi u Stokholmu, poseduje i snimke odnosa dve lezbijke dok ih lično posmatra švedski monarh Karl Gustav XVI.

Mile Marković - nekadašnji bokser
 

Na snimcima su "uhvaćeni", kako navode švedski mediji, i bliski prijatelji kralja, koji su na sve načine pokušali da dođu do snimaka preko poznate "srpske veze“, nezvaničnog švedskog kralja podzemlja Milana Ševe.

I teniser Borg na meti

 

Bivši bokser Mile Marković ranije je osuđivan zbog pokušaja ucenjivanja poznatog tenisera Bjorna Borga, a 1995. je takođe osuđen na godinu dana zatvora i zbog pripreme ucene.

 

Marković je i tada nameravao da snima poznate ličnosti koje su imale seks i koristile narkotike u njegovom klubu.

 

"Imao je video nadzor u svom lokalu i razumljivo je da ima snimke kojima može da dokaže svoje tvrdnje i o kraljevom divljem noćnom životu - kaže Tomas Sjoberg, autor knjige "Nerado monarh - Karl Gustav XVI“, koja je napisana na osnovu Markovićevih saznanja.

Kako je "Alo!" pisao, kraljevske bahanalije krajem devedesetih odvijale su se u Markovićevom noćnom klubu u centru Stokholma sa striptizetama u džakuziju, ali i sa kraljevom ljubavnicom Kamilom Hemark, nekadašnjom pevačicom grupe "Army of Lovers".

Armi of lavers
 


Marković je prošle nedelje reporteru švedskog kanala TV4 pokazao fotografije monarha u orgijama sa lezbijkama, koje su napravljene skrivenim kamerama.

- Sada se u medijima pojavio i audio-snimak na kojem se čuje kako kraljev prijatelj biznismen Andres Lestrom traži od Danijela Veba, bivšeg telohranitelja Milana Ševa (42), kog mediji nazivaju "stokholmski kum", da razgovara sa Markovićem i otkupi kompromitujući materijal - navodi list "Ekspresen".


Kako navode mediji, Ševo je navodno angažovao Veba kao "osobu za vezu", koji se sastao sa Lestrom u novembru prošle godine. Tokom snimljenih razgovora sa Vebom, Lester objašnjava da "svi žele da se stvari smire i da se izbegne ovo mučenje, kao i da ima puno kraljevih prijatelja koji su spremni da sakupe novac i pomognu, cena nije važna".

Lestrom je tražio da kontaktiraju sa Markovićem, vide šta poseduje i koliko traži za otkup. Nakon snimaka, u petak je i novinar Nuri Kin objavio knjigu "Švedski kum", autorizovanu biografiju Milana Ševe, a konferencija za novinare izazvala je još senzacija. Naime, Ševo se uključio iz Beograda putem telefona i potvrdio da je dobio poziv od prijatelja i "da je normalno da se svako ljudsko biće nekad u životu obrati za pomoć drugom čoveku". Potvrdio je i da je "kontaktirao sa Markovićem telefonom kao dobar prijatelj".

Ipak, Ševo je priznao da je video neke od materijala za koje je Marković tražio da mu se isplati 5 miliona evra, ali da je sve uzeo sa rezervom jer nije stručan za procenu autentičnosti. Nakon Ševe, njegov telohranitelj Danijel Veb, koji je i snimao razgovore sa švedskim biznismenom skrivenim mikrofonima, na konferenciji je izjavio da se osećao polaskanim kada je čuo da kralj ili bar njegovi najbolji prijatelji traže pomoć.

Ševo je pravi Toni!

 

Novinar Nuri Kin, autor knjige "Švedski kum“, kaže da je život Milana Ševe kao gangsterski film i da je reč o pravom Toniju Montanu iz kultnog filma "Skarfejs“, samo što je, za razliku od njega, Ševa preživeo.

 

Kin, koji poznaje Ševu od detinjstva i od 2003. živi u Srbiji, u knjizi je skupio intervjue, telefonske razgovore i posete Beogradu tokom poslednjih osam godina. Na objavljivanje svoje biografije pristao je kako je rekao "da njegova deca jednog dana ne bi imala sliku o svom ocu samo na osnovu medijskih spekulacija".
 

- Davali su sebi za pravo da pišu o mojoj prošlosti sa izvorima informacija zvanim treća ruka, od čega su dalje građene spekulacije. Nadam se da će knjiga dati čitaocima uvid u stvarnost i omogućiti im istinu - kratko je napisao na koricama Kinove knjige Ševo.

Autor Nuri Kin je u svojoj knjizi, međutim, otkrio da su se kraljevi prijatelji Letstrom i biznismeni Anders Filipson i Karl Adam Levenhaupt posle pregledanja snimaka predomislili i da im je pet miliona bilo odnekud mnogo, zbog čega se sumnja da su pre štitili svoje interese i strahovali da li su i sami na snimcima. Marković je tvrdio da ima i snimke jednog od kraljevih najboljih prijatelja, na kojima se vidi kako mu gola devojka dodaje kokain. Mediji u Švedskoj uveliko iznose detalje bahanalija koje su se krajem devedesetih odvijale u Markovićevom noćnom klubu u centru Stokholma sa striptizetama u džakuziju, ali i sa kraljevom ljubavnicom Kamilom Hemark, pevačicom grupe "Army of Lovers".

Predstavnici krune u saopštenju ogradili od pomenutih biznismena, kraljevih prijatelja, tvrdeći da su se sve radili na svoju ruku. I dok kralj ne želi da se oglašava, Marković je novinarima rekao da je snimke sačuvao zbog sopstvene bezbednosti i da će biti objavljeni, ali nije želeo da otkrije kada.

POVEZANE VESTI

Utorak 24.05.2011. 14:05
Jaka stvar,pa i ja volim te lizi bizi.
Utorak 24.05.2011. 21:48
"Alo" malo kasni. "Vesti", stampano izdanje, su ovo objavili jos juce u stampanom idanju "Kralj Gustav voajer u bordelu". Dakle "Vesti" su najboje.
Ponedeljak 20.06.2011. 10:37
Opet o njemu,sta je ovo ZUTA stampa...Pa taj je retardiran,seta se sa slikama i pricama da se procuje u kraju...Svasta !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online