Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.03.2019.
22:37
Svet.rs, Vestionline A

Nakon što je Sanja raskrinkala Lunu, progovorio i Sloba (VIDEO)

Modna blogerka Luna Đogani posle emotivnog brodoloma koji je doživela u prvoj sezoni "Zadruge", u drugu, aktuelnu sezonu ušla je kao slobodna devojka.

Lična arhiva
Sloba Radanović

Sada je srećna kraj Marka Miljkovića, međutim, prvih meseci je patila za Slobom Radanovićem - milioni gledalaca pratili su njene suze, ispovesti i blaćenje Radanovića, kojeg je predstavila kao prevaranta i manipulatora koji joj je uništio život. Ipak, da ni ona nije bila cvećka u ovoj ljubavnoj priči o kojoj i dalje bruji čitav Balkan zaključila je, između ostalih, i Sanja Stanković, koja je javno otkrila činjenicu zbog koje je sigurna da je Luna mnogim stvarima u "Zadruzi 2" želela da izmanipuliše gledaoce, Slobu predstavi u najgorem mogućem svetlu, a sebe kao žrtvu.

Sanja se u razgovoru sa Lunom prisetila njenog nervnog sloma od pre nekoliko meseci, kada je u "Zadruzi" gostovao Sloba, koji je tom prilikom prema Luni bio rezervisan. Luna je te večeri doživela emotivni slom, u koji Sanja nije poverovala, budući da je znala da je Đoganijeva posle Slobe, a pre ulaska u drugu "Zadrugu", bila u emotivnoj vezi sa dečkom kojem je priznala da ga voli.

- Znam za tebe i… I onda mi nije jasno kako dođeš ovde i kukaš, i sve to - rekla je Sanja, koja nije želela da otkriva ime Luninog dečka sa kojim je bila neposredno pre ulaska u "Zadrugu 2". Đoganijeva je prebledela kada je čula kojim informacijama Stankovićeva raspolaže, pa se brže-bolje vratila na svoja stara osećanja.

- Sva ta tuga i bes koji ja prema njemu osećam, sad ga više ne osećam. Takav bes što mi je sve to uradio, ispostavilo se da me je na kraju iskoristio, da je u njegovoj glavi sve bilo iskonstruisano, smišljeno sve - i dalje je Luna negativno govorila o Slobi, a onda ju je Sanja ponovo podsetila da ni ona nije bila cvećka, te da je, na neki način, i ona izmanipulisala i Radanovića i gledaoce.

- Zato ti kažem, meni je bilo sve čudno jer znam da si poslala poruku "Volim te" i kome, i onda vidim kako ti plačeš i kukaš i reko':"Mene ova zaza"! Ne možeš nekome da napišeš "volim te", a da patiš za drugom osobom - objasnila joj je Sanja, dok je Luna pokušavala da se opravda.

- Može… Kad bih ti objasnila, ali ne mogu ovde sad.. Kako ti znaš za to? - šokirana je bila Luna.

- Pa znam, eto… Znam - bilo je sve što je dodala Sanja.

Nakon što je Sanja javno raskrinkala Lunu i ono što se izdešavalo pre njenog ulaska u "Zadrugu 2", o čemu je ćutala dok je sve vreme blatila Slobu, novinari Pinka pozvali su Radanovića za komentar.

- Nadam se da su sada neke stvari ljudima malo jasnije. Pametnom čoveku ne mora da se crta, jer pametan čovek odlično vidi ko govori istinu - bilo je sve što je Radanović želeo da prokomentariše za Pink.rs.

Iako tokom razgovora sa Lunom Sanja nije želela da izgovori ime dečka za kojeg zna da mu je blogerka priznala da ga voli, sudeći po komentarima, reč je o pevaču Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Iako su i jedno i drugo uporno, u više navrata demantovali da su bili zajedno, istovremeno su podgrevali priču o njihovom odnosu za koji se ispostavilo da nije bio samo prijateljski, kao što su želeli da javnost misli, već ljubavni. Podsetimo, Luna je posle prve “Zadruge” sa Marinkovićem provela i nekoliko dana u Istanbulu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online