Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.03.2017.
20:11
Vestionline, Alo.rs A

Pantovićeva ogovarala cimerku: Jelena je drogirana

Kik-bokserka Ljuba Pantović oplela je po izbačenoj cimerki iz "Parova" Jeleni Krunić.

printscreen/TV Hepi
Sada je lako ogovarati: Jelena Krunić izbačena iz "Parova"

Okršaj između Jelene i Ljube nastao je kada je sportistkinja rekla da je u stalnom kontaktu sa njenim dečkom Danijelom Savićem. Jelena je tada uživo raskinula sa momkom, a onda napala Ljubinu ćerku Aleksandru Subotić, nakon čega je izbačena.

- Danijela nikada nisam videla uživo. On mene stalno zove jer hoće da proveri neke stvari o Jeleni. Zapravo, njega je najviše zanimalo da mu otkrije šta znam o Jeleni, a što zapravo ni on sam ne zna, jer mu je ona prećutala mnoge stvari. Mojim uključenjem Jelena je dobila dva odsto onoga što znam i mislim da joj nije trebalo da se kači sa mnom, pogotovo što sam je podržavala i krila stvari koje je ona želela da sakrije. Pošto je potkačila mene i moju ćerku, braniću Aleksandru na sve moguće načine, pa ću tako u feljtonima da otkrivam svaki detalj o njenom životu - otkriva Ljuba i počinje da priča za "Alo!” o Jeleninom drogiranju.

- Ma kakav crni kokain, ona to nije koristila jer za to treba imati parica, koje ne padaju sa neba i ne beru se u žbunu. Shodno njenom zanimanju, samo je mogla da uzima herion. Vidite njeno ponašanje kada stalno pokušava da se bije i skače, to je čist primer neurotične osobe koja je pokušavala da se skine sa narkotika. U nedostatku novca za heroin, bila je primorana da uzme spid ili da pruža neke usluge za to, da bi dobila supstance koje su zakonom zabranjene za korišćenje. Meni je nje stvarno žao. Ona je, izgleda, imala neku ličnu kliniku koja je batinama pokušala da je skine sa toga, ali očigledno nije uspela - otkriva Pantovićeva i tvrdi da se Krunićeva bavi najstarijim zanatom.

- Po meni je prostitucija mnogo čistija stvar nego narkomanija. Takve žene razdvajam na dve grupe, one koje se nazivaju prostitutkama i ku*vama. Ku*ve su one koji idu iz njima nekog bitnog ili nebitnog razloga u krevet sa muškarcima, a prostitutke su žene koje svoj posao rade za novac. Te žene moraju da imaju jak želudac. Jelena je takve stvari radila iz onih drugih razloga, pa je za mene u kategoriji ku*vetina. Dokazi za to će da osvanu vrlo brzo. Pre svega, šta je radila, potom sa kim je sve uživala u takvim stvarima. Tada će shvatiti da moje ime i prezime ne može tek tako da se uzima u usta, jer kada počnem da vraćam, nikom nije dobro - zaključuje Ljuba.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online