Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 21.09.2016.
09:43
Vestionline A

Soraja na saslušanju, bradavice "na gotovs"

Starleta Soraja Vučelić pojavila se u utorak posle podne u policijskoj stanici Stari grad kako bi bila saslušana zbog pretnji jednog političara. Naime, Soraja je na saslušanje došla po pozivu policijskih inspektora, a kako je rekla po izlasku iz stanice, ime političara koji joj preti još ne sme da otkrije, prenosi "Alo".

instagram.com/sorajavucelic
Izazovna odeća za saslušanje pred policijom

- Ispričala sam ono što bi trebalo da znaju. Nisam se vodila inatom, niti da bih nastavila ovu priču, već samo da bih se odbranila. Kao dokaz odnela sam poruke i pretnje koje sam dobijala, a sa mnom je sve vreme bila i moja advokatica. Zbog postupka koji se vodi u vezi sa tim, dobila sam zabranu da pričam o kome se tačno radi, a po savetu inspektora, to ne sme da se otkriva - kaže Soraja  i dodaje da nadležni organi detaljno rade na ovom slučaju.

Bez brushaltera

Soraja se u policijskoj stanici pojavila u uskoj majici ispod koje nije nosila brushalter, pa su inspektori i policajci u stanici imali priliku da gedaju u njene bradavice. 

- Policija mora dublje da se zabavi ovim slučajem. Papirološki će uskoro biti razjašnjen ovaj slučaj i nadam se da ću konačno moći normalno da spavam - izjavila je Vučelićeva.

Na pitanje da li se plaši posledica nakon saslušanja, Soraja kaže:

- Ljudi se plaše svoje savesti, znaju šta su napravili, pa moraju da odgovaraju za sve to. Želim da se osećam bezbedno i da nemam problem u životu ako nikome ne pravim sama problem. Isto tako ne želim da meni neko preti i da ugrožava moju bezbednost - kaže starleta.

Inače, Soraja će se ponovo pojaviti pred inspektorima, i to zbog sumnje da je umešana u paljenje automobila starlete Tamare Đurić.

- Otići ću u policiju kako bih obavila informativni razgovor. Koliko znam, radi se o slučaju paljenja automobila Tamare Đurić, gde se navodi da sam učestvovala. Kao dokaz odneću papire koji pokazuju da u trentuku tog incidenta nisam bila u Srbiji - kaže Soraja.

POVEZANE VESTI

Petak 23.09.2016. 16:42
Ова како је кренула...све више личи на неку УФО-дјевојку....као да је са друге планете....бљаааааак !!!
Petak 23.09.2016. 16:42
Ова како је кренула...све више личи на неку УФО-дјевојку....као да је са друге планете....бљаааааак !!!
Petak 23.09.2016. 16:42
Ова како је кренула...све више личи на неку УФО-дјевојку....као да је са друге планете....бљаааааак !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online