Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 04.09.2016.
16:40
Vestionline A

Zmaja vrbuju za NATO!

Neobičan susret desio se ovih dana u jednom ribljem restoranu. Za istim stolom pijuckali su piće, ćaskali i jeli učesnik "Parova" Zmaj od Šipova i najpoznatija pobornica ulaska Srbije u NATO Jelena Milić. Sastanku je, naravno, prisustvovao i glavni urednik TV "Hepi" Milomir Marić.

facebook.com/3&theater
Sastanak Zmaja, Milićke i Marića

- To su bili međunarodni razgovori oko ulaska balkanskih zemlja u NATO pakt. Ozbiljno vam pričam. Zmaj je politički aktivista, on je budući predsednik Repubilike Srpske. Budući da je Milorad Dodik uzdrman zbog referenduma, normalno je da se javljaju novi kandidati za njegovog naslednika, a najviše šanse za novog predsednika ima Zmaj jer ga narod voli - rekao je Marić za "Alo".

Zmaj od Šipova je omiljeni čovek u Bosni, spasavao je muslimanske i hrvatske porodice tokom rata. Zmaj prodaje bikove u Bosni, narod ga obožava. Dogovorili smo se da uđe u NATO, on će biti predsednik. On se ne slaže baš sa političkim stavovima gospođe Milić, ali je rekao da je lepa i simpatična žena. Inače, Zmaj se ozbiljno priprema za predsedničke izbore. Ne može da postane predsednik ako ga NATO ne postavi tenkovima. To neće biti u nekoj dalekoj budućnosti, uskoro planiramo da se to dogodi - ispričao je Marić.

Inače, ovom neobično fotkom pohvalila se sama Jelena Milić, koja ju je okačila na društvene mreže.

- Ja to nikad ne bih otkrio, ali Jelena je sama stavila fotku. Kod mene je konspiracija zagarantovana, to jest diskrecija - kaže Marić.

POVEZANE VESTI

Utorak 06.09.2016. 23:16
СТРАШНООООООООООО..........Довољно ми је само што сам прочитала наслов и погледала слику....па да ми се смучи живот о коме ви пишете и ШТА....???? Гадалук и срамота да немам ријечи !!! Постајете из дана у дан све жући до непрепознавања. Наставите ли у овом тону, све мање читалаца а и коментатора.....вам не гине !!! Редакцијо Vestionline дозовите се памети и мозгу ако га уопште имате .... !!!
Utorak 06.09.2016. 23:25
".......... Zmaj od Šipova je omiljeni čovek u Bosni, spasavao je muslimanske i hrvatske porodice tokom rata. Zmaj prodaje bikove u Bosni, narod ga obožava. Dogovorili smo se da uđe u NATO, on će biti predsednik. On se ne slaže baš sa političkim stavovima gospođe Milić, ali je rekao da je lepa i simpatična žena. Inače, Zmaj se ozbiljno priprema za predsedničke izbore. Ne može da postane predsednik ako ga NATO ne postavi tenkovima. To neće biti u nekoj dalekoj budućnosti, uskoro planiramo da se to dogodi - ispričao je Marić........."
Subota 17.09.2016. 23:04
Од чега живи поданица америчких служби и промотерка НАТО пакта Јелена Милић. Жена, на све спремна НАТО пакт још није завршио са Србијом. Јесте је бомбардовао, али је није довољно убиио. Права ликвидација десила би се привођењем жртве злочинцу. Зато у Србији делује једна посебна група људи која се бави промоцијом ове војне алијансе. Међу истакнутим промотерима НАТО пакта, свакако је и Јелена Милић, жена која живи од евроатланских агитација и пропаганде. Ова хистерична заговорница новог поробљавања Србије својевремено је била помоћни члан Међународне кризне групе (МКГ) за Балкан, члан за прикупљање података са терена (шпијунирање), у време када је шеф МКГ био агент ЦИА Џејмс Лајон. Лајон је увек боравио на местима одакле су Срби морали да оду, од западних делова Босне до Источне Славоније и Косова. Извештаји МКГ били су по Србију увек врло неповољни, антисрпски ставови МКГ нису се ни крили, а по питању Косова МКГ са Џејмсом Лајоном у својој необјективности достигла је врхунац. Лајонова „пратиља“ Јелена Милић посебно се истицала. Касније је, краће време, и наследила Лајона. Њени агресивни и у свему антисрпски наступи, неспремност да се уваже аргументи здравог разума и нетрпељивост према свему што је српско одавно су уочени међу њеним колегама из америчке ЦИА-е у Ленглију. Један познати војни коментатор, својевремено је добио задатак да прочита памфлет који је растурала ова службеница америчког обавештајног мрака. Будући да је био добро упознат са „распоредом снага на терену“, одмах је препознао и „рукопис“ одговарајуће Службе. Наравно, ту је био и „надређени“ Јелене Милић, Луис Сел, некадашњи секретар амбасаде САД у Београду, односно „шеф станице“ ЦИА за Балкан, који је деловао уочи распада Југославије. Од Луиса, преко Џејмса, па све до данашњих дана, променила је Јелена много шефова. Али, године иду, а прича постаје заморна. Основала је и „удружење грађана“ под именом Центар за евроатлантске студије (ЦЕАС) у Београду, који „прати и анализира либералне трендове у западним демократијама и залаже се за пуноправно и активно чланство Србије у ЕУ и НАТО“. Од његовог оснивања 2007. године, шпијунске апанаже из САД су све мање. Криза је захватила и такву аждаху каква је ЦИА. Док је трајало ДОС-ово лудило, госпођа Милић, бивша супруга високог полицијског функционера Ненада Милића (потпредседника ЛДП и „чувара Чединог образа“) радила је против Србије. Док је Ненад био заменик министра Михајловића, Јелена је често тражила помоћ полиције, јер је Ненад са њом разговарао песницама. Она је разумела само тај језик. И ових дана, Јелена нам на свој начин поручује да је НАТО био у праву што је бомбардовао Србију! Да је то рекла у било којој другој земљи, завршила би у затвору. Али, у овој земљи они који треба да је хапсе, исти су као и она.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online