Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.08.2016.
10:23
Vestionline A

Starlete u klinču: Ko ima mozak gnjide, a ko je smederevski Knele!

Dojučerašnje drugarice, starlete Soraja Vučelić i Tamara Đurić žestoko su zaratile! Bivše učesnice rijalitija nisu birale reči dok su se vređale nakon što su ih mediji povezali u aferi "kokain".

Facebook/Tamara Djurić
Zaratile starlete, pršte pretnje

Soraja je ubeđena da joj Tamara smešta skandale!

- To smeće od smrdljive klaberke mi je namestilo sve ove afere. Da li treba da komentarišem tog poluhobita, neprijatnog spoljašnjeg izgleda, a mozga veličine gnjide, koju su moji drugovi pre dve godine našli raščupanu u kontejneru, dok je tražila drogu koju joj je drugarica slučajno bacila?! To klabersko smeće je svako čerečio u rijalitiju, čak i onaj magarac iz štale. Kad je bila obično ulično raspadalo, došla je da se slika sa mnom kao najvatreniji fan pričajući da je sanjala da postane dama kao ja. Otrčala je kod doktora s mojim slikama tražeći da izgleda kao ja! - kaže Soraja u dahu.

Bivša Tamarina drugarica nastavlja još žešće:

- Ona je ofucana nakaza bez vrata, žabljih nogu i veštačkih konjskih zuba, koji joj ispadaju od prevelikih doza! Visoka je kao moja noga, koja, kada me grli i priča kako me voli, zaudara na najgoreg Rumuna. Zar sam od stoke pokušala da napravim damu i čoveka?! Ne mogu to sebi više da dozvolim, jer ološi koji voze tuđa kola, pričaju o avionima i kamionima, a pas nema za šta da ih ujede, više ne znaju gde su šuplji. Taj smederevski Knele bolje da se pozabavi sobom nego što meni smešta.

Tamara vrti svoju ploču.
- Žao mi je nje jer su je ulica i dom vaspitavali, nije imao ko da je nauči kako treba s prijateljima. Štitila sam je misleći da može da se napravi nešto od nje. Ponaša se uličarski, pljuje po ulici, tuče se, jede prstima... Ostaću dosledna i neću pričati čime se bavi u svom nesrećnom životu - priča Tamara.

Ipak, ne zaustavlja se i dodaje: 

- Neka bude srećna jadnica što više nema nos kao muški polni organ, lice "bonžite" i što krezava ne prodaje epruvete po unutrašnjosti. Dostigla je maksimum. Videla žaba da se konj kuje, pa i ona digla noge. Hoće na silu da bude dama, da vozi dobra kola, da nosi brendirane stvari, pa onda nosi gaće sa sunđerom, fejk garderobu, pije šampanjac u gradu, a kod kuće tanko maže paštetu. Nek se smiri, da ne bi hvatala autobus za Bar.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online