Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.11.2015.
15:09
D. Obradović - Vestionline A

Koga briga za treći svetski rat, Kristijan je izbačen sa "Farme"!

Gledajući samo mesec dana unazad, svet su potresli strašni događaji. Nekoliko jezivih terorističkih napada, obaranje ruskog putničkog aviona, na stotine, ako ne i hiljade izgubljenih života, pa opet obaranje ruskog aviona, ovog puta borbenog. I dok ceo svet brine šta će proizaći iz ovog incidenta, da li smo i definitvno zakoračili u treći svetski rat, Srbija ima i svojih problema. Ma more, kakav treći svetski rat, šta ćemo sada kada je Kristijan izbačen sa "Farme"?!

facebook.com/Kristijan Kiki Golubovic
Samo da dobije izvinjenje, i eto ga nazad - pravac "Farma": Kristijan Golubović

Naime, građani Srbije ove jeseni imaju priliku da uživaju u čak tri rijaliti programa. Ako se, nekim slučajem, dohvatite daljinskog upravljača i počnete da "vrtite" kanale, imaćete šta i da vidite. Možda će vas dočekati čuveni glas Velikog brata, a možete da naletite i na prljavi ples Mace Diskrecije i srpskog Hju Hefnera - Ere Ojdanića. A ako baš, baš imate sreće, sa malih ekrana će vas pozdraviti Kristijan Golubović i njegove žene. Bar je tako bilo do juče...

Cela rijaliti Srbija u četvrtak je bila u šoku - jedan od favorita za pobedu na "Farmi" je izbačen! Kako je saopštila produkcija, Kristijan je diskvalifikovan zbog učešća u nekoliko nasilnih scena. Bilo je i do sada na Farmi svega: pričao je Kiki o svom mafijaškom životu, odvođen je u policiju na saslušanje, pljuvao je ukućane, udarao, tukao, čak je i Balerina završila slomljenog nosa...

A ipak, ovog puta je nešto bilo drugačije. Žestoki momak sa vrelog beogradskog asfalta je sada, izgleda, nešto žestoko zeznuo. Rade je dobio udarac i ogromnu modricu, a Kristijan - ispraćaj sa imanja!

Kiki je zbog odluke produkcije bio vidno razočaran, a žene na "Farmi" očajne! Stanija i Jasmina i Medenica prosto nisu mogle da sakriju svoju tugu. Pakovale su dragog Kikija i jecale, a Stanija je čak i apelovala na narod da vrate Golubovića u rijaliti ili da ukinu "Farmu", jer ipak je on “glavni favorit i bog”.

Ajde što je starleta apelovala, tuga je što je narod njen apel i poslušao. Na društvenim mrežama se pojavila peticija za njegov povratak na imanje u Lisoviću, koju je za svega nekoliko sati potpisalo gotovo 2.000 ljudi. Mada, što bi nas to čudilo? Imamo mi već iskustvo sa tim peticijama. Sećate se da smo onomad i pisali molbe da se nevina Kasandra pusti iz zatvora?

A da rijaliti ludilo tu ne prestaje, pokazuje i Kristijanova reakcija na izbacivanje. On se medijima odmah pohvalio kako je stupio u kontakt sa Jelenom Milošević Balerinom, kako ona njega voli, a on nju obožava, i kako želi da se zajedno vrate na "Farmu". Ali, neće to ići tako lako. Golubović je istakao da najpre zahteva izvinjenje zbog nepravednog izbacivanja, pa će se tek onda vratiti u rijaliti da nastavi gde je stao. Jer, kako reče, "Farma" bez njega nije šou, njegov harerm je ipak imao neki šmek.

Gde je tu Vučić?

I dok Srbija tuguje zbog Kristijana Golubovića, premijer Srbije Aleksandar Vučić zaputio se u daleku Kinu, ne bi li nešto obezbedio svom narodu. Primili su Kinezi Vučića kao najrođenijeg, pevali mu srpske pesme na uvce, obećali da će kupiti Železaru, graditi autoput i najbržu prugu. A, opet, sav njegov trud ostao je u senci najnovijih dešavanja na Farmi. Baš kao prilikom njegove poslednje posete Americi. Svi mediji su se bavili Stanijom, a na Vučića, Bajdena i Kerija niko nije obraćao pažnju. Da li je u pitanju nešto više, ili vođa prosto nema sreće, kada se vrati u Beograd, premijer će sa pravom da se zapita da li je Srbe uopšte briga za investicije. I zašto svi pišu o tamo nekom Kristijanu? A Li Kećijang? A Si Đinping? A Vučić?

I eto, ne brine nas to da li će biti novog rata, da li nam džihadisti prete i da li je Balkan zanimljiv teroristima ili ne. Nije važno da li će se Erdogan izviniti Putinu, i na taj način sprečiti novu golobalnu katastrofu. Samo neka se produkcija "Farme" izvini Kristijanu, pa da se on lepo, kao čovek vrati u rijaliti, da možemo svi mirno da spavamo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online