Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 25.08.2013.
13:41
telegraf.rs A

Ko su najveći gubitnici srpskih rijalitija?

Tokom višegodišnjeg prikazivanja rijaliti emisije doživele su pravu ekspanziju u Srbiji i regionu. Kroz ove televizijske formate “prodefilovale” su mnoge poznate ličnosti, koje su se borile za vredne novčane nagrade. Dok su pojedine VIP osobe osvajale prva mesta u rijalitijima , neke su ostale “kratkih rukava”, uglavnom zbog nedostatka sreće ili nedovoljnog broja glasova koji bi im obezbedio trijumf.

Najpoznatija srpska starleta: Stanija Dobrojević
 

Neutešna Stanija

Stanija Dobrojević je posle učešća u “Survajveru” sreću okušala u rijalitiju “Farma 4“. Starleta je važila za velikog favorita u šou-programu televizije “Pink”, imala je veliku podršku fanova i veliku “glasačku mašineriju”. Iako je dogurala do samog superfinala, Stanija je ipak poražena od slikara Sulejmana Meme Haljevca. Starleta, koji je bila razočarana konačnim redosledom, rekla je nedavno u emisiji “Narod pita” da se koncert Amara Jašarspahića u Kaknju iskorišćen da se pruži podrška Memi u finalu. “Grand” produkcija je ova saznanja starlete demantovala.

Razočarani Top

Jedan od favorita poslednjeg VIP izdanja “Velikog Brata” bio je Dragutin Topić. Poznatog srpskog atletičara mnogi mediji su videli kao pobednika emisije koja se emitovala na televiziji B92. Top je izdržao do samog kraja, ali je u finalu tesno izgubio od Žarka Stojanovića. Navodno, razlika između sportiste i blizanca bila je svega 20 glasova. Tokom žurke koja je bila priređena u čast završteka “Velikog Brata”, Topić je izgledao neraspoloženo.

Ekrema bije maler?

Ekrem Jevrić nikako da pobedi na “Farmi”. Internet senzacija je dva puta učestvovao u rijalitiju televizije “Pink”, bio je favorit publike, čak je i sam sebe video kao pobednika, međutim, na kraju nije imao dovoljno glasova da trijumfuje. Tokom trajanja “Farme 4″ Ekrem je rekao da mu je vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović obećao pobedu.

Histerična Ava

Kao i Ekrem, Ava Karabatić se potajno nadala da će pobediti u rijalitiju. Da podsetimo, posle hrvatske “Farme” i “Survajvera”, starleta je učestvovala u VIP izdanju “Veliki Brat”, gde je stigla do same završnice. Na kraju je osvojila treće mesto u ovom rijalitiju, što nije zadovoljilo Karabatićevu. Nakon proglašenja pobednika, Ava je bila besna i histerična,čak se i žalila ljudima iz produkcije, jer je bila izuzetno nezadovoljna celim spletom događaja.

Baksuzni Maca

Mesto među najvećim baksuzima rijaltijima svakako zauzima Dragan Marinković Maca. Poznati glumac je dva puta osvojio drugo mesto u ovom televizijskom formatu i tako ostao bez glavne nagrade. U prvom VIP izdanju “Velikog Brata,” Maca je izgubio od bivšeg fudbalera Saše Ćurčića, dok je u drugom serijalu “Farme” imao manje glasova od prvoplasiranog pevača Miloša Bojanića.

POVEZANE VESTI

Nedelja 01.09.2013. 23:50
OVAKVI TV FORMATI VIJEĐAJU ZDRAVU PAMET I LOGIKU NORMALNIH LJUDI!
Ponedeljak 26.08.2013. 11:08
Skupi cirkuzanti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online