Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.07.2018.
11:57
Vestionline A

"Foam fest" u Rumi u znaku DJ dama

Muzičko-vizuelni spektakl "Foam fest" biće održan u Rumi u subotu, 21. jula.

Promo (Foam fest)
Detalj sa prošlogodišnjeg "Foam festa" 

Devetu godinu zaredom, na sportskim terenima "Breg", organizuje se ova žurka uz veliki broj izvođača i plesača, živopisnu pirotehniku i, naravno, ogromnu količinu pene. 

Ovog leta, "Foam fest" će biti u znaku dama. Predvodnica je Viktoria Metzker, višestruka dobitnica prestižnih nagrada za najboljeg mađarskog DJ-a, a nastupiće i atraktivna i harizmatična Dea Tosh, jedan od najboljih ženskih DJ-eva na Balkanu. Zatim, tu će biti Lea Davogić, najtraženiji beogradski ženski RnB DJ, mlada tehno dama DJ Angella iz Skoplja, kao i Una Andrea, koja će zagrejati i rasplesati prisutne za ovu mega žurku.

Specijalna gošća 

Kao specijalna gošća nastupiće Mimi Mercedez, jedinstvena rep atrakcija. Predstavnica beogradskog hip hopa i jedna od zvezda regionalne muzičke scene učiniće to u okviru #TBRGOpen kampanje. 

Viktoria Metzker, zanosna EDM i haus diva iz Mađarske, DJ-ingom se bavi od 19. godine. Poznata je po hitovima "Don’t let me know", "So amazing", "Promise", "Music is on", "Find a way", "Playgirl" i drugim. Nastupala je na brojnim festivalima i u klubovima širom Evrope, u Las Vegasu, Majamiju, Los Anđelesu, Dubaiju, Kini, Japanu, Indiji i Australiji i, naravno, na najpopularnijem parti ostrvu - Ibici. 

Dea Tosh je miljenica domaće publike, a posle pet godina ponovo dolazi na "Foam fest". Po završetku studija dizajna na Islandu, Dea je izabrala DJ karijeru i u potpunosti se posvetila muzici. Usledila su brojna gostovanja širom Evrope, kao i proboj na globalnu elektronsku muzičku scenu kroz saradnju sa producentom The Glitch-om na izdanju “Acid drops”, objavljenom za španski "PACHA recordings". 

Lea Davogić je pijanistkinja, lice sa naslovnica, DJ i balerina. Svira klavir od devete godine, a muzičku akademiju je završila sa 24. Šetala je modnim pistama velikih metropola, pojavljivala se na fotografijama poznatih umetnika i bila njihova muza. Ljubav prema muzici i klabingu okrenule su je ka DJ-ingu, a danas je zaštitno lice i osnivač serijala žurki "Cherry on top" i rezident DJ dva prestižna kluba u Beogradu. 

Angella je mlada DJ zvezda u usponu. Izdvojila se svojom jedinstvenom tehnikom miksovanja, a nastupala je širom Makedonije kao domaća podrška renomiranim DJ imenima svetske elektronske scene. Domaća publika je nedavno imala priliku da je upozna, na "Serbia color festivalu" (Rejv u šumi), gde je nastupala sa Leom Dobričić i Ilijom Đokovićem.

Una Andrea, DJ dama iz Beograda, poznata je po širokom spektru žanrova, od dip i teh hausa, do progresiva i tehna, koje veoma vešto kombinuje, ali uvek ostaje verna melodičnim zvucima, fuziji vokala i dubokim bas linijama. Ova harizmatična devojka broji nastupe širom regiona, a najzapaženiji u dosadašnjoj karijeri su bili na festivalima "Exit", "Hills up" i "Fire". 

Karte za deveto izdanje "Foam festa" su u prodaji po ceni od 749 dinara na svim "Eventim", "Gigs tix" i "DD tickets" prodajnim mestima. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online