Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 31.05.2018.
22:16
Vestionline, Tanjug A

Beogradski Beer fest: Očekujte muzički spektakl!

Ovogodišnji 16. "Belgrejd bir fest", koji će biti održan od 15. do 19. avgusta, prve večeri ponudiće muzički spektakl za sve posetioce na Ušću.

Promo: Belgrade Beer Fest
Foto: Arhiva

Koncert jednog od najvećih srpskih i regionalnih sastava, "Riblje čorbe", biće uvod u petodnevno uživanje u muzici, pivu i brojnim drugim sadržajima na najvećem festivalu u Jugoistočnoj Evropi.

Povodom jubileja i koncerta na Ušću, basista "Riblje čorbe" Miša Aleksić najavljuje rođendansko slavlje u okviru programa festivala.

- "Riblja čorba" je prošle godine na "Belgrejd bir festu" započela obeležavanje 40 godina postojanja, a pravi rođendan biće 15. avgusta kada ćemo napraviti veliku žurku na "Bir fest" sa set listom sastavljenom od kultnih pesama benda. Dakle, ne propustite 40. rođendan "Riblje čorbe" na Bir festu - naglasio je Aleksić.

Za dobru atmosferu na početku prvog dana festivala, pre izlaska "Riblje čorbe" na binu, pobrinuće se gosti iz Hrvatske, rok bend "Aerodrom" predvođen sjajnim muzičarom Juricom Pađenom.

- Nastupali smo pre osam godina i veselimo se novom susretu sa beogradskom publikom. Sviraćemo naše najveće hitove Stavi pravu stvar, Obična ljubavna pjesma, Fratelo, 24 sata, kao i neke od pesama drugih velikih bendova sa kojima sam svirao. Ujedno, to će biti i najava seta pesama sa prvih pet albuma "Aerodroma" - najavljuje Jurica Pađen.

Najdugovečnija grupa u istoriji domaće rok muzike, „Ju grupa“, nastupiće u petak, 17. avgusta.

- Malo je festivala koji kod muzičara pokrenu toliko uzbuđenje kao što je nastup na "Bir festu". Broj ljudi pred kojima sviramo kao i sjajna organizacija i tehnička podrška su miks koji pokrene navalu adrenalina kod nas muzičara. Ove godine se po sedmi put penjemo na binu "Bir festa" i opet ista želja da se ori Ušće. "Ju grupa" će i ove godine zatresti pored Save i Dunava - najavljuje Petar Jelić.

Ljubitelji beogradskog sastava "Kanda, Kodža i Nebojša" biće u prilici da uživaju u odličnoj svirci u subotu 18. avgusta na Alternativnoj bini.

- Drago nam je što posle četiri godine ponovo nastupamo na "Bir festu" očekujemo savršen letnji dan, publiku raspoloženu za ples i njegova isceliteljska dejstva, a očekujem i da mi budemo na visini zadatka sa uobičajenim repertoarom starih, novih i budućih hitova - poručuje gitarista grupe Nenad Pejović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online