Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.11.2017.
15:23 >> 11:37h
Vestionline A

Vodimo vas na predstavu u Akademiji 28

Portal Vesti-online pripremio je za vas lepu nagradu za vikend koji je pred nama - sa Akademijom 28 obezbedili smo vam karte za predstavu "Čarobni kolač".

Akademija 28
Četiri godišnja doba

"Čarobni kolač"

Akademija 28

Predstava "Čarobni kolač, biće izvedena u nedelju 26.11. u matine terminu od 12. sati.

Pralina, vlasnica poslastičarnice i bivša čarobnica, počela je sve da zaboravlja. Gde je ostavila orahe? Gde su joj kapa i varjača? Šta je tajni sastojak od kog se pravi čarobni kolač za Dan smeha koji se približava? Njene pomoćnice, Jagoda i Višnja, zabrinute su zbog toga, jer stanovnici tog grada nasmejani su i srećni čitave godine ukoliko pojedu barem komadić čarobnog kolača. Situaciju dodatno komplikuje Lavinija, zla čarobnica koja je ukrala Pralininu knjigu s receptima. Jagoda i Višnja kreću u potragu za knjigom s receptima, a u tom poduhvatu im se pridružuje i Lavinijin mačak Momčilo. Da li će ova okupljena družina uspeti da pronađe ukradenu knjigu i spase Dan smeha, saznaćete ukoliko u nedelju, 26. novembra posetite Akademiju 28 tačno u podne.

Igraju: Monika Romić, Ivana Vukčević, Anita Petković, Mihajlo Perišić

Otkazana predstava "Četiri godišnja doba"

Predstava "Četiri godišnja doba" je bila zakazana za subotu 25. novembra, u 17 časova u Akademiji 28.

S obzirom da je predstava otkazana, obaveštavamo korisnike da će karte moći da se iskoriste naredne subote, kada se bude igrala predstava "Vitez Koja u velikoj akciji".

Jedno od najpoznatijih dela Antonija Vivaldija „Četiri godišnja doba" poslužilo je kao podloga za kreiranje baletske predstave za decu. Profesionalni igrački par, Ana Lipij i Miroslav Petrović, će kroz prizmu četiri godišnja doba, na simboličan način, predstaviti glavne životne faze svakog čoveka, od rođenja, pa do doba bake i deke: proleće simboliše rođenje, leto mladost i zaljubljenost, jesen roditeljstvo, a zima starost. Dobrodošli u Akademiju 28, u subotu, 25. novembra u 17 časova na veliku predstavu za malu publiku.

Produkcija: Ars Longa.

"Elza i zaleđeni Hans"

Akademija 28

U Akademiji 28 možete pogledati i predstavu  "Elza i zaleđeni Hans" koja se igra u petak 24.11 od 12 časova.

Jedna od najpopularnijih dečijih predstava „Elza i zaleđeni Hans", za koju se neretko traži karta više, naći će se i ove nedelje na repertoaru Akademije 28. Predstava je rađena prema motivima crtanog filma „Zaleđeno kraljevstvo", a igraće se u petak, 24.11. u 12:00. Radnja predstave smeštena je u Arendel, dok su glavne junakinje Elza i Ana, princeze Arendela. Elza poseduje natprirodnu moć da sve što poželi i dotakne pretvori u sneg.

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana između 12 i 20 časova i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete su mogući popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu. Više informacija možete dobiti na broj telefona: 011/3621-787 i 063/376-847.

Njena mlađa sestra Ana pokušava da pomogne Elzi da ovo prokletstvo nestane i neustrašivi je optimista. Osim dve princeze, tu su i presmešni sneško Olaf, princ Hans i prodavac leda Kristof. Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha, te isticanje koliko je sestrinska ljubav jaka i snažna, glavne su poruke ove predstave.

Igraju: Jovana Petronijević, Nina Grahovac,  Jovan Ljubenović, Saša Đurašević

Sa "Vestima" na predstave

Ako želite da obogatite dane koji su pred vama ponekim kulturnim dešavanjem, ovo je prava prilika za to. Pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite ime predstave i konkurišite za dobijanje ulaznica.

Za predstavu "Četiri godišnja doba", čija premijera je u subotu, 25.11.2017. u 12 časova, delimo 2x2 karte za čitaoce portala "Vesti". 

I za predstavu"Čarobni kolač" koja je na programu u nedelju 26.11 od 12 časova delim 2x2 karte za čitaoce portala "Vesti"

Imena srećnih dobitnika objavićemo u petak, 24.11.2017. do 14 časova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online