Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.11.2017.
14:10
Vestionline A

Vodimo vas na predstave u Akademiji 28

Portal Vesti-online pripremio je za vas lepe nagrade za vikend koji je pred nama - sa Akademijom 28 obezbedili smo vam karte za predstave za decu "Vitez Koja u velikoj akciji" i "Uspavana lepotica".

Promo
Detalji sa predstave Vitez Koja u velikoj akciji

"Vitez Koja u velikoj akciji"

Promo

Subota, 11.11.2017. u 17 časova

Delimo 1x2 karte za čitaoce portala Vesti

 Ako želite da obogatite dane koji su pred vama ponekim kulturnim dešavanjem, ovo je prava prilika za to. Pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite ime predstave i konkurišite za dobijanje ulaznica.

Priliku da osvojite karte možete da iskorstite do petka 10. novembra, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Imena srećnih dobitnika objavićemo u petak, 10.11.2017. do 14 časova.

Junak detinjstva i crtani lik koji ne smemo zaboraviti, vraća se na velika pozorišna vrata Akademije 28! Ovoga puta on je u misiji spasavanja princeze Mile koju je u svom dvoru zatočio Crni vitez Bole. NJegovo veličanstvo kralj, Milin otac, zbog toga će okrenuti dobro poznati broj Viteza Koje, najhrabrijeg i najplemenitijeg viteza u kraljevstvu i zamoliti ga da spasi njegovu kćerku. Kao i uvek, Vitez Koja će se odazvati pozivu i zajedno sa svojim vernim drugarom Mlatom Zamlatom krenuti u veliku akciju spasavanja princeze Mile.

Vitez Koja i Crni vitez će se, između ostalog, nadmetati u različitim veštinama kao što su: mozgalice, borba mačevima i kavaljerstvo. Da li će Vitez Koja uspeti da oslobodi princezu Milu i da na viteškom turniru pobedi Crnog Viteza, saznaćete na Velikoj sceni Akademije 28 u subotu 11. novembra u 17 časova.

Režija: Igor Damnjanović

Scenario: Mina Aleksić i Biljana Mitrović

Igraju: Biljana Mitrović (Princeza Mila), Dejan Stojaković (Crni vitez Bole), Milan Pajić (Vitez Koja), Vladimir Popović (Mlata Zamlata)

Promo

"Uspavana lepotica"

Promo

Nedelja, 12.11.2017. u 12 časova

Delimo 3x2 karte za čitaoce portala Vesti.

Ako želite da obogatite dane koji su pred vama ponekim kulturnim dešavanjem, ovo je prava prilika za to. Pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite ime predstave i konkurišite za dobijanje ulaznica.

Priliku da osvojite karte možete da iskorstite do petka 10. novembra, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Imena srećnih dobitnika objavićemo u petak, 10.11.2017. do 14 časova

Predstava «Uspavana lepotica» rađena je po tekstu Željka Hubača koji je inspiraciju pronašao u istoimenoj bajci Šarla Peroa. U našoj interpretaciji poznate priče, kralju Stevanu rađa se kćer Ružica. Želeći da podeli svoju radost sa svima u kraljevstvu, kralj organizuje veliku proslavu. Međutim, usred darivanja dobre Vile Dobrile, na proslavi se pojavljuje zla veštica Grdana koja iz ljubomore što nije pozvana izgovara kletvu: «Ružica će umreti od uboda u vreteno čim napuni šesnaest godina.»

Dobra vila Dobrila uspeva da umanji Grdaninu kletvu tako da će princeza Ružica utonuti u dubok san iz koga je može probuditi jedino iskrena ljubav. Zbog straha od kletve, kralj Stevan i vila Dobrila prerušeni u drvoseču i njegovu ženu, odgajaju princezu Ružicu u šumi. Uz pregršt smeha i razne dogodovštine saznajmo da li je prava Ružičina ljubav kraljević Filip ili njen najbolji drug Vule.

Režija: Mihailo Lađevac

Scenario: Željko Hubač

Igraju:  Sofija Uzunović, Mihajlo Jovanović, Mihailo Lađevac, Milena Đorđević, Sonja Knežević.

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana između 12 i 20 časova i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete su mogući popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu. Više informacija možete dobiti na br. tel: 011/3621-787; 063/376-847.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online