Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.03.2017.
17:00
Vestionline A

Početak aprila na Dečjoj sceni

Tokom predstojećeg vikenda mališani će imati priliku da na Dečjoj sceni Akademije 28 pogledaju dve predstave.

Akademija 28
 

"Asteriks i Obeliks", subota 1. april u 17 časova

Početak aprila na Dečjoj sceni obeležiće avantura "Asteriks i Obeliks", produkcije Teatar na Savi, a u režiji jednog od najboljih poznavalaca dečijeg pozorišta - Milorada Mandića Mande.

Svima dobro poznate interpretacije koje ovaj tim izvodi ovoga puta će nam dočarati jedan od najpoznatijih francuskih stripova o malom galskom selu. Zanimljiva,  edukativna, zabavna i šarolika, takoreći - muziča komedija - namenjena je najmlađoj publici  uzrasta od 2. do 12. godine. Predstava sadrži zanimljivu scenografiju, živopisne kostimime i maske, kao i originalne songove i muziku. 

Pored osnovnih likova iz stripa u predstavi se umesto Cezara pojavljuje strašna i grozna, ali lepa Cezarica Julijana Mrgudić koja je odlučila da zabrani deci da se igraju i da sve igračke ovog sveta pripadaju samo njoj i nikom ništa neće da da. Naravno da joj smeta  malo galsko selo, pa odlučuje da natera vrača Kutlačiksa da joj oda tajnu čarobnog napitka da bi postala najjača na svetu i da sve bude njeno i samo njeno.

Posle niza komičnih scena Julijana se zaljubljuje, menja svoje prezime iz Mrgudić u Dobrić i saznaje da lepota nije najvažnija i da nije sramota kad neko nešto ne zna  već da je sramota kad neko neće da uči!

Igraju: Nikola Marković, Tatjana Milanov, Jadranka Nanić Jovanović.

Akademija 28
 

"Magična lira", nedelja, 2. april u 12 časova

Dan kasnije uživamo u predstavi "Magična lira'" - muzičkoj avanturi koja iznova oduševljava klince i klinceze.

Princ Mirko i princ Saško imaju isti cilj: da osvoje ruku princeze Simfonije. Obojica žele princezu za sebe, pa da bi se iskomponovalo rešenje i smirile svađe, baka Sonata obojicu šalje u fantastnotičnu avanturu da pronađu i donesu Magičnu Liru!

Ali čarobnjak Zabrljavko dodatno komponuje stvari tako da njih dvojica zajedno moraju da prođu kroz sve prepreke i pored raznih razbojnika i čudnih bića da dođu do cilja. Na tom putu će upoznati nove prijatelje, steći nove neprijatelje i doneti odluke koje nisu očekivali...

Na kraju će sve biti lakše i biće više mira kada zasvira Magična Lira!

Produkcija iza ove predstave je Treći plan, a uloge tumače: Nina Janković, Ivan Mihailović, Aleksandar Vučković, Aleksandar Ristoski, Anka Gaćeša, Miljana Gavrilović, Mateja Popović, Bojan Hlišić, Vanja Nenadić, Vladimir Nićiforović, Dušan Popović.

Za predstavu "Magična lira" portal Vesti-online vam je obezbedio 3 x 2 karte, na vama je samo da se prijavite, pa ako još budete imali sreće...

Napomena:

Karte se mogu kupiti na blagajni Akademije 28, svakog radnog dana od 12-20h i vikendom sat vremena pre početka predstave.
Više informacija možete dobiti na 011/3621787; 011/3616020; 063/376847.

POVEZANE VESTI

KULTURA Magična lira
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online