Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 31.12.2017.
17:00
D. Obradović - Vestionline A

Dočekajte Novu godinu kod kuće - uz zaista odlične filmove

Sve više ljudi odlučuje se da najluđu noć u godini provede kod kuće. Ako malo bolje razmislimo, uvidećemo prednosti takvog scenarija. Ne morate da razmišljate o tome šta ćete obući, da li vam je šminka na mestu, ali ni kako ćete otići i vratiti se do željene destinacije. Ovako lepo sedite u svom topolom domu, spremite brdo hrane, pića i uživate.

pixabay.com
 

A kad ste već tu, zašto ne biste pogledali neki dobar film? Mi vam predlažemo nekoliko filmova koje ste možda već gledali, ali, realno, gotovo je nemoguće zamisliti novogodišnje praznike bez njih. Pa, da krenemo.

Holiday

Da li se i vama smučila svakodnevna rutina i tragate za nečim novim? Razmišljate o tome da pobegnete negde gde ne poznajete nikoga? Onda je film Holiday pravi izbor za vas. Kameron Dijaz, Kejt Vinslet, Džad Lou i Džek Blek dovoljan su razlog da pogledajte ovaj film. Možda i dibijete ideju za to kako da provedete sledeću Novu godinu i upoznate ljubav svog života. Jer, praznici su vreme kada se bajke ostvaruju, zar ne?

New Year's Eve

Praznici u Njujorku, romantika i savršen poljubac gospodina pravog tačno u ponoć... Pa koja žena ne mašta o tome? A dok nam se maštarije ne ostvare, možemo bar da pogledamo New  Year's Eve, film iz 2011. godine koji će vam sigurno ulepšati novogodišnje veče.

Elfe

Još jedan pravi praznični klasik je film Elfe iz 2003. godine. Naime, jedne božićne večeri, Deda Mraz je iz jednog sirotišta sa sobom poveo i bebu koja mu se krijući uvukla u džak. Patuljci su pokušali da odgajaju dečaka i izvedu ga na pravi put, ali on je ipak rešio da otkrije svet. 30 godina kasnije rešio je da se vrati u grad iz koga je došao, ali se odjednom našao u svetu u kome se baš nikako ne snalazi. Vil Farel i Zoe Dešanel su zvezde koje glume u filmu, a njihove avanture svakako ne bi trebalo da propustite u novogodišnjoj noći.

The Polar Express

Ovo je pravi porodični animiranui film koji je 2004. godine osvojio publiku širom sveta. Odlična radnja, sjajni efekti i fantastičan glas Toma Henksa zaista će vas osvojiti. Zato vam preporučujemo ovaj film o nežnoj simpatičnoj priči o magičnom vozu zvanom "Polarni ekspres".

Contratiempo

Znamo da je Nova godina, ali ako posle neke "limunadice" želite da pogledate zaista odličan film, onda vam toplo preporučujemo španski triler Contratiempo. Zaista napet film koji će vam držati pažnju sve vreme. Znamo da muškarce to mnogo ne zanima, ali drage dame - glavnu mušku ulogu igra sjajni Mario Kasas. Zar to nije dovoljan razlog da pogledate ovaj film?

Peach Perfect 

Treći deo više nego uspešne franšize koja je zaradila više od 400 miliona počeo je da se emituje u bioskopima, a ako ste nekim slučajem propustili prva dva dela, novogodišnja noć je možda pravo vreme da ih pogledate. Napravite brdo kokica i spremite se zapuno smeha uz avanture sjajne Rebel Vilson. A posle praznika, pravac bioskop kako biste pogledali i treći nastavak filma Peach Perfect.

Solace

Još jedan triler koji vam preporučujemo jeste film Solace iz 2016. godine. FBI pokušava da uhvati zloglasnog serijskog ubicu, a kako bi uhvatili tok veoma opasnog čoveka traže pomoć od vidovnjaka. Ovaj sjajan triler držaće vas u napetom iščekivanju do samog kraja. Samo da napomenemo i sjajnu ekipu glumaca - Kolin Farel, Entoni Hopkins, Džefri Din Hopkins - koji su razlog više da pogledate ovaj film.

Vicky Cristina Barcelona

Sigurni smo da ste već gledali ovaj film, ali hajde da ponovimo gradivo. Amerikanke Viki i Kristina odlaze u Barselonu, gde upoznaju španskog umetnika Huana Antonija. Devojke upadaju u pravi vrtlog strasti, a situacija se dodatno kompilikuje kada u celu priču uđe i Huanova bivša supruga Marija Elena. Havijer Bardem, Penelope Kruz, Skarlet Johanson i Rebeka Hol uvode vas u priču u kojoj sve pršti od strasti, i gde postaje jasno zašto sve žene sveta padaju na vatrene Špance. Ili bar na Havijera Bardema.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online