Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.05.2017.
12:11
alo.rs, Vestionline A

Nikola je zbog žena bio na sve spreman

Jedan od najomiljenijih srpskih umetnika, koji je pre dve i po godine preminuo u 81, obožavao je žene i jedino je na njih trošio novac. Bratanac glumca Nikole Simića, Nenad Simić je otkrio da je njegov stric bio pravi ženskaroš.

youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Nikola Simić nije mario ni za šta drugo osim za žene

Nenad Simić kaže da je on jedini potomak i naslednik slavnog glumca.

Njegov otac Slavko je imao samo jedno dete, dok njegov stric Nikola Simić nije imao biološku decu.

- Nikola je želeo da ima decu, ali nije mogao. Ana, koja se predstavlja kao njegova naslednica, zapravo je ćerka jedne od njegovih bivših žena, ali je stric nikada nije usvojio. Moj stric je jako voleo žene, i to je lepo, ali je to bio veliki problem za njegove roditelje. Međutim, pošto je baka Biserka bila u stanju da zavadi dva oka u glavi, sprečila je Nikolu da stupi u brak onoliko puta koliko je želeo - tvrdi Nenad.

Junak "Tesne kože" žene je lako odvodio pred oltar.

- Nije ni pušio, ni pio... Samo je vodio aktivan ljubavni život, ali to nije smrtonosno. Čim se u neku zaljubi, on se oženi njom. Prvi put je stupio u brak jako mlad, kada je imao dvadeset i nešto godina. Ne mogu da se setim imena svih njegovih zvaničnih žena, a bilo ih je četiri - priča Nikolin bratanac i objašnjava zbog čega u njihovoj porodici nije bilo gala svadbi:

- Nikada nije pravio veliko veselje za svoje venčanje. Sećam se, prva svadba je bila u njegovom stanu u krugu porodice, a razveli su se posle samo dve godine. Nije trošio na kafane, izlaske, najviše je voleo da daje na novac na devojke. Na primer, jednoj od bivših žena je kupio kuću na Kosmaju za 45.000 evra.

Nenad ističe da je glumac koji je pozajmio glas Dušku Dugoušku bio spreman na sve zbog ljubavi: 

- Kad se četvrti put razveo, našao je novu devojku, koja je imala samo 28 godina, a on skoro 80. Kroz šalu mi je rekao: "Čarli Čaplin je imao mladu ženu, Pikaso je imao mlađu od sebe, pa šta." Bio je ludo zaljubljen u nju. Koliko se sećam, zove se Olga i glumica je. Svuda ju je gurao da glumi i pomagao joj je. Kasnije se preselila u Francusku, a Nikola je zbog nje stalno tamo odlazio. Svaki put pre nego što bi otišao, pozvao bi meteorologa i pitao: "Da li će u Parizu padati kiša?" - završava priču Nenad.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online