Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.04.2016.
05:45
D. Petrović - Vesti A

Neću da me ubiju u trećem kadru

Nebojša Glogovac, jedan od najboljih srpskih glumaca nedavno je otkrio da je odbio ulogu u filmu "U zemlji krvi i meda" Anđeline Džoli. Iako je na taj način mogao sebi da otvori vrata internacionalne karijere, Glogovac kaže da ne žali zbog propuštene prilike.

A. Karović
Zna šta hoće: Nebojša Glogovac

- Nisam imao čast lično da upoznam gospođu Džoli. Kontaktirali su me njeni agenti i zatražili da dođem na audiciju u London. Kada sam tražio da pročitam scenario vešto su to izbegavali uz obrazloženje da niko od potencijalnih glumaca ne sme znati šta piše u scenariju. Već ta misterija mi je bila iritantna. Kada sam shvatio da se radi o još jednom projektu u kojem će Amerikanci nama pričati priču o tome šta se kao događalo i kako smo mi proživljavali rat, a pritom nemaju pojma o suštinskim stvarima, zahvalio sam se na saradnji. I nisam zažalio. Film je ispao loš, Anđelina Džoli se nimalo nije proslavila kao rediteljka - kaže Glogovac i ističe da ga je spasla intuicija i da je tako izbegao da bude deo ovog filmskog fijaska.

- Bio sam na nekoliko kastinga za projekte iz inostranstva, ali većinom su to neke beznačajne epizode stranaca s istočne strane, koje ubiju već u trećem kadru. To mi nije zanimljivo. Ja ovde nemam prosečnu karijeru, već sam priznat glumac i moj uloženi trud u dosadašnju karijeru nije mali. Kao da neko traži od mene da iz cipele broj 43 koje nosim, odjednom uskočim u nekoliko brojeva manje - objasnio je Glogovac zašto nikada nije jurio karijeru u inostranstvu.

Taša se nije proslavila

Nataša Kojić Taša, ćerka folk pevača Dragana Kojića Kebe, u Srbiji se proslavila kao pevačica, a pre sedam godina se odselila u Ameriku kako bi nastavila muzičku karijeru. U međuvremenu Taša je pokušala da se u svet američkog šou biznisa ubaci kao glumica, ali najveći domet joj je statiranje u filmu "Vuk sa Volstrita" gde se vidi u jednoj sceni i to otpozadi. Mnogo veći hit su serije snimane pod imenom "Grana" koje je kačila na svoj Ju tjub kanal i koje su izazvale salve podsmeha na račun njenog glumačkog talenta.

Za razliku od njega, mnoge srpske glumice otputovale su u Holivud sa nadom da će uspeti, ali avaj. Ni jedna se nije proslavila, niti je imala zapaženije uloge u nekom filmu. Marija Karan u Los Anđeles se odselila pre sedam godina. Iako je pri svakom dolasku u Srbiju sebe predstavljala kao uspešnu glumicu u Holivudu, istina je da je imala tek nekoliko manjih i nezapaženih uloga sa tek ponekom izgovorenom rečenicom. Jedinu veću ulogu ostvarila je u jednoj od epizoda serije "Covert Affairs" u kojoj je glumila ukrajinsku teniserku. Ipak, Marija je uspela da ostane u Holivudu, ali ne zbog uloga već zbog braka sa producentom Džoelom Lubinom kome je nedavno podarila sina.

Posle uspeha filmova "Munje" i "Virtuelna stvarnost" Maja Mandžuka rešila je da sreću okuša u inostranstvu. Pre sedam godina preselila se u Ameriku, ali nije imala sreće sa ulogama. Njena glumačka slava vremenom je izbledela, pa je više poznata po ljubavnom životu i četvorogodišnjoj romansi sa Filipom Živojinovićem nego po ulogama koje je imala. Ipak, ona se ne predaje i nastavlja da pokušava nadajući se da će joj se sreća jednog dana osmehnuti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online