Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.02.2014.
21:30
Blic A

Filmovi u kojima je seks bio pravi!

Scene seksa u filmovima oduvek su pokretale brojne debate, a fanovi su diskutovali da li su one bile prave ili rezultat glume. Pojedini glumci priznali su da nisu glumili, dok se drugi nisu hteli da pričaju o tome.

Scena iz filma Antihrist Lars fon Trira
 

Nimfomanijak - Mladi glumac Šaja Labuf otkrio je da je bio prestravljen kada su mu rekli da u novom filmu Larsa fon Trira "Nimfomanka" treba da snima pravu scenu seksa. To se na kraju nije desilo - samo su dubleri glavnih glumaca imali pravi seks na snimanju ovog ostvarenja, pa se Šaja spasao za razliku od glumaca sa spiska koji sledi.

9 Pesama - Za mnoge je projekat Majkla Vinterbotoma iz 2004. godine jedan od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljenih. Glavni glumci Kiran O'Brajen i Margo Stili za ovo ostvarenje snimili su gomilu materijala u kojem zaista vode ljubav. Nažalost, ni to nije pomoglo da scene izgledaju verodostojno - dospeli su na top listu najgorih snimaka seksa u istoriji filma.

Antihrist - Režiser Lars fon Trir želeo je da u ovom ostvarenju seksualni odnos između Vilijama Defoa i Šarlot Gejnsbur bude "pravi", a ne odglumljen. I to mu nije bio prvi put da od glumaca zahteva da ne glume scene vođenja ljubavi, isto se desilo i prilikom rada na ostvarenju "Idioti" i još nekim njegovim projektima.

Poštar uvek zvoni dvaput - Kako mnogi tvrde, seks u ovom ostvarenju između Džeka Nikolsona i Džesike Lang bio je pravi. Film reditelja Boba Rafelsona, snimljen je 1981. godine.

Factory Girl - Prema tvrdnji neimenovanog izvora koji je učestvovao u snimanju filma, seks između Sijene Miler i Hajdena Kristensena bio je sve samo ne gluma, a njih dvoje su, navodno, imali i romansu tokom snimanja. Reditelj filma je odbio da komentariše ove tvrdnje, rekavši da o tome može da priča jedino Sijena. A ona je sve negirala.

Shortbus - "Nije u pitanju seks, već seksualnost", najavljivao je trejler za ovo ostvarenje prepuno eksplicitnih scena stvarnog seksa. Reditelj Kameron Mičel je kazao: "Uobičajene scene seksa su uglavnom neuspešne i smešne. Ali, za većinu Amerikanaca, svaki vid eksplicitnog seksa je pornografija. To je ograničen pogled na seks".

Betty Blue - Beatris Dal i Žan Anglade su navodno imali seksualne odnose koji nisu bili rezultat odlične glume, već "prava akcija" u ovom ostvarenju iz 1986. godine.

Cruising - Reditelja ovog kriminalističkog trilera objavljenog 1980, Vilijama Fridkina, studio je naterao da izbaci 40 minuta materijala u kojem detektiv kojeg igra Al Paćino ulazi u svet sado-mazo klubova. Problem je bio u tome što su sve scene iz klubova bile autentične. Fridkin je potvrdio da se radilo o pravom seksu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online