Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.10.2018.
10:12
blic.rs, Vestionline A

Darko Lazić kupio verenički prsten vredan pravo bogatstvo

Pevač Darko Lazić se od supruge Ane Sević, sa kojom imao ćerku Lorenu, razveo se početkom godine. Ipak, veru u ljubav nije izgubio pa je samo posle dva meseca zabavljanja svojoj novoj izabranici Marini Gagić kupio verenički prsten.

Z. K. Munja
Darko Lazić

Ali, ne bilo kakav! Prsten koji nosi sada već Darkova verenica vredi 15.000 evra!

- Darko i Marina u vezi su pola godine, ali njihov odnos od prvog dana je kao da su deset godina zajedno. Iako često kroz zajednička druženja spomene da je ona devojka njegovog života i da će se oženiti njome, nismo ga shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da se raspituje gde da nađe verenički prsten koji je drugačiji od svih ostalih koje je video - priča izvor blizak pevaču.

- Izrazio je želju da na ruku svoje devojke stavi prsten koji nema nijedna druga i tada je izbor suzio na tri najlepša i, ruku na srce, najskuplja prstena - kaže izvor i dodaje:

- Kada je napravio selekciju, Darko je odlučio da u biranje prstena kojim će veriti Marinu, uključi i porodicu svoje devojke. Poslao im je fotografije i zajedno su glasali koji im se najviše dopada. Tako je na kraju izbor pao na najskuplji od sva tri. Smejali smo se kao blesavi što je između prstenja od 5.000, 7.000 i 15.000 evra svima najlepši bio taj najskuplji. Iako bi svakom bilo previše da da te pare, prsten je stvarno nesvakidašnji i na prvu loptu se vidi da je skupocen. Šalili smo se da mu tazbina nimalo nije naivna - kaže izvor i otkriva da će pevač prosidbu organizovati za nešto manje od dva meseca.

- Darko je čvrsto rešio da se sledeće godine oženi Marinom, zbog čega će je do kraja godine zaprositi. Planirao je da to bude u novogodišnjoj noći i da kao verenici obeleže početak 2019, ali ipak će biti ranije jer on ne može da se strpi. Osim što funkcionišu kako treba i što ga u svemu prati i podržava, nju obožavaju i Darkovi roditelji, što nije bio slučaj sa Anom. Zbog toga još više želi da je zadrži pored sebe i da joj pokaže koliko je ozbiljan - priča izvor "Alo" koji svadbu svog prijatelja najavljuje kao svadbu decenije.

- Sve vam je jasno kada je za prsten dao 15.000 evra, šta će biti sa venčanjem. I Marina i Darko iz malog su mesta, gde je tradicija napraviti ogromnu svadbu. Kada smo razgovarali o venčanju, rekao je da će napraviti takvo veselje zbog kojeg se niko neće sećati njegovog prvog braka i venčanja sa Sevićevom. Stvarno zaslužuje da bude srećan, a njegova devojka da ima sve pored njega. Verujte, da bolju i požrtvovaniju nije mogao da nađe - zaključuje izvor.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online