Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 23.07.2018.
08:08
S. Đ. - Vesti A

Željko jači i od kiše

Kantautor Željko Joksimović održao je koncert u Knjaževcu, u Gurgusovačkoj kuli, povodom 57. Festivala kulture mladih Srbije, a uprkos tehničkim problemima izazvanim kišom, odnosno prekidu struje koja je nestala čak tri puta, Željko je održao spektakularan nastup pred 5.000 ljudi koliko i može da primi ovaj objekat.

Luka Pilipovic
Profesionalac: Željko Joksimović

Joksimović je tokom večeri imao tehničke probleme, kada je zbog jake kiše nestajala struja, ali je ipak uspeo da održi koncert.

- Ovakve stvari se dešavaju, pukne grom negde. To nije do nas, publika je bila jako strpljiva, nisu izgubili taj entuzijazam i elan koji zapravo drži koncert na visokom nivou. Jer, program je nešto što je najteže napraviti. Mislim da smo mi unazad ne znam koliko godina, pripremali taj repertoar koji će negde napraviti dobar osećaj na koncertu. Jer, ako prekine kiša, pa možemo da dižemo celu stvar, to je jako teško - rekao je Joksimović nakon koncerta, koji je još jednom pokazao da je pravi profesionalac.

Da se sa ovakvim i drugim nepredviđenim situacijama susreću pevači i muzičari pokazuju brojni primeri.

Olujno nevreme pre godinu dana prekinulo je i koncert Gorana Bregovića i Bijelog dugmeta na letnjoj pozornici u Opatiji. Koncert je okupio veliki broj ljubitelja ove najstarije i najuspešnije rok grupe bivše Jugoslavije, ali Brega i ekipa nisu stigli da otpevaju sve što su planirali. Naime, sredinom koncerta došlo je do olujnog nevremena, pa je morao biti prekinut. Publika je u najvećim hitovima ovog benda uživala samo 45 minuta. 

Umesto na nastup, na terapije

Marija Šerifović je tokom nastupa u Diseldorfu pala s bine i povredila vrat, međutim kao profesionalac u početku nije želela da otkaže svirku u Podgorici. Međutim, kada su joj lekari predočili ozbiljnost situacije čak i energična Marija se pomirila s tim da mora da miruje.

- Posle nastupa u Diseldorfu, na kojem je bio baš lud provod, spotakla sam se i pala. Ali kako to obično biva u tim situacijama, videvši da padam, u tih nekoliko desetinki sekunde, trudila sam se da ublažim pad, i pala još nezgodnije, tako da sam povredila vrat. Moram da saniram povredu - rekla je tada Marija.

Pevačica Marina Visković doživela je neprijatnost na nastupu koji je nedavno održala u Užicu, kako su objavili mediji policija je upala u klub u kom je pevala i prekinula žurku. Naime, kako pišu mediji na nastupu popularne pevačice pojavio se muškarac za kojim nadležni organi u tom gradu već duže vreme tragaju.

Policajci su, kako pišu mediji, Marini poručili da prestane da peva i zatražio da ona i muzičari koji su sa njom ostanu kako bi i oni bili pretreseni. Uprkos činjenici da je klub bio dupke pun, pevačica nije nastavila da peva, pa se izvinila prisutnima, jer nije mogla da ih ispoštuje do kraja.

Tuča u klubu

Hrvatska pevačica Jelena Rozga napustila je pre nekoliko godina koncert u jednom beogradskom klubu zbog tuče u publici.

- Tuča je izbila zbog devojke, ali ne zbog Jelene, već zbog neke druge. Nekoliko mladića se potuklo, ali je na sreću i brzom intervencijom obezbeđenja ista prekinuta, a momci su izbačeni iz kluba - rekao je tada Bojan Miličević iz Mjuzik star produkcije.

U aprilu ove godine zbog dojave o postavljenoj bombi prekinut je koncert Ace Lukasa u Doboju. Naime, na lice mesta odmah su upućene patrole, osobe koje su bile u objektu su evakuisane, te je obavljen protivdiverzioni pregled.

Nakon toga je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi. Popularni folker se nije oglašavao povodom ovog incidenta. Lukas je odmah, kako su javili mediji nakon toga napustio grad.


 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online