Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.05.2018.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Estrada na meti manijaka: Pretnje, ucene i uhođenje

Muškarac iz Bosne, koji je dva meseca pratio novinarku Minju Miletić i uznemiravao je porukama, uhapšen je u Beogradu. On je, kako pišu mediji, iznajmio stan u prestonici i znao je svaki korak poznate voditeljke, koja je dala izjava u policiji.

Facebook/Sofija Milosevic
Dobijala nepristojne poruke: Sofija Milošević

Tim povodom oglasila i i Miletićeva.

- Drago mi je što se konačno sve završilo, jer sam zaista imala osećaj uznemirenosti koji je trajao mesecima, s obzirom na to da je čovek koji je uhapšen bio u najmanju ruku prezainteresovan za moj poslovni život, način rada i celokupnu N1 TV. Kao TV lice svesna sam i negativnih posledica koje javni posao nosi, te isprva nisam reagovala niti tome pridavala veliki značaj, ali kada je uhođenje postalo sve intenzivnije, tako što je pokušavao lično da stupi sa mnom u kontakt više puta, zaista je postalo uznemirujuće i zahvalna sam MUP-u što je efikasno odreagovao i zaštitio me potencijalne opasnosti - izjavila je Minja.

Godinama u strahu

Rada Manojlović priznala je medijima da je godinama strahovala od manijaka koji je imao bolesnu nameru. Osim toga što je pratio nju, imao je i naviku da upada u kuću kako bi joj bio bliži ili je posmatrao.

- To je bilo mnogo neprijatno. Ali, ne proganja me više... Bilo je, jedno godinu-dve, neprijatno, jer nije bilo nimalo naivno. Mnogo je teško nekome objasniti da ga ne želiš u svom životu, da to što se ti njemu sviđaš nema veze sa tvojim željama i tvojim životom - rekla je Rada za medije.

Vanesa Šokčić otkrila je svojevremeno da dobija pretnje, ali i da je ju je napao manijak koji joj je pretio preko društvenih mreža. Čovek ju je ujeo za prst i nosila je gips 21 dan.

- Čovek me je 2010. godine napao, ujeo me za prst i polomio ga. Dvadeset jedan dan sam nosila gips. Pošto je bio ljudski ujed, to se ne ušiva, svaki dan sam išla na previjanje - otkrila je tada pevačica.

Ona nije jedina javna ličnost koja se našla na udaru navalentnih obožavalaca. Njena koleginica Ana Mihajlovski svakodnevno je doživljavala neprijatnosti zbog lažnog profila na Fejsbuku.

- Na Fejsbuku imam privatni profil gde se nalaze samo moji najbliži prijatelji, a on čak i nije pod mojim imenom. Svi ostali nalozi sa imenom Ana Mihajlovski su lažni - rekla je jednom prilikom voditeljka, koja se, takođe, pre izvesnog vremena na društvenim mrežama sve češće sretala sa raznim ponudama.

- Samo da vidite koliko bolesnih umova vlada ovim gradom i koliko javne ličnosti trpe ovakve idiote. Plašim se što živim ovde. I koliko košta noć sa mnom? Pa oko 0 dinara kad odem sa sestrom na kafu i ona časti, praktično koliko je i ILj ovog majmuna - naglasila je Ana, koju je pre nekoliko meseci izvređao jedan muškarac.

Nigde više sama

Ni Mira Škorić nije imala mira zbog manijaka koji joj je pre nekoliko godina stalno bio za petama. Pevačicu je uznemiravao nepoznati muškarac, a zbog psihičke torture koju je doživljavala prijavila ga je policiji.

- Iako sam ostala hladna i najurila ga, nije mi bilo svejedno, naprotiv, odsekla sam se. Prijavila sam ga policiji, a kao dokaz sam dostavila sva pisma koja mi je danima ostavljao pred vratima i na automobilu. Očigledno je reč o poremećenom čoveku, jer niko normalan ne čuči u mraku pred vratima u tri ujutro, sa sve kapuljačom na glavi. Nigde više ne idem sama, pa se nadam da će me ostaviti na miru - rekla je tada pevačica.

Manekenka Sofija Milošević morala je da potraži pomoć policije zbog muškarca koji ju je danima uznemiravao. Sve je, kako pišu, mediji počelo bezazleno od jedne poruke. Nepoznati muškarac počeo je da joj piše svakakve stvari.

- Zaista ne želim da komentarišem bilo šta što se toga tiče. Sve što sam imala da kažem rekla sam tamo gde je to bilo potrebno i više uopšte neću da se prisećam tog slučaja - rekla je Sofija za medije.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online