Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 15.04.2018.
17:11
Vestionline, Blic rs A

Nataša i Luka se posvađali zbog para, a pretukao je zbog ovog što je videla

Natašu Bekvalac pretukao je njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ali i sukob zbog novca.

N. Durović
Nataša Bekvalac

Nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

- Luka je preksinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao - započeo je dobro obavešteni izvor lista "Blic" i dodao:

- On je pobesneo, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo.

Nataša se u subotu ujutru sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena rođena sestra Kristina.

Nataša je rekla da se javlja u Urgentni jer ju je muž pretukao.

- On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama - pričala je Nataša kroz suze u Urgentnom.

Slučaj je prijavila policiji i podnela je krivičnu prijavu.

Nataša Bekvalac se, juče u podne ponovo vratila u Urgentni jer joj je ponovo pozlilo.

- Ona je celu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama - kaže izvor Blica.

Pevačica se u Urgentni vratila u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i Suzane Gašić iz adovkatske kancelarije Aleksić sa saradnicima.

- Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome - rekao je Nemanja Vlčeka.

U Natašin stan na Dedinju juče su došli i njeni roditelji iz Novog Sada.

Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, potresen je za "Blic" ispričao:

- Molim vas, razumite me, ne mogu o tome, hvala vam.

Sa druge strane, otac Luke Lazukića je na nečuven način branio sina, te je ispričao da je ona juče ujutru bila sa njim.

- Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovde sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem - rekao je Radomir Lazukić za “Blic“ i dodao:

- Oni me nisu pitali ni kad su se venčavali, to sve sad pitajte njih.

Inače, Luka i Nataša sukobili su se i oko novca.

- Luka i Nataša su se žestoko posvađali zato što je on uzeo novac iz njenog šteka i pozajmio ga je drugu koji taj novac ne može da vrati zato što je otišao u inostranstvo - kaže izvor blizak paru za “Blic“.

Nataša i Luka venčali su prošle godine, a 28. februara ove godine, Nataša je rodila ćerkicu Katju. Mediji pišu da će Nataša odmah pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online