Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.03.2018.
00:55
Vesti A

Lopovi jači od zidova i alarma

Pljačka kuće Saše Popovića glavna je tema na estradi. I dok policija radi svoje pevači međusobno spekulišu i većina se slaže u jednom - u pljačku je najverovatnije upleten neko ko je blizak Popovićima i ko im je dolazio u kuću. Kako pišu beogradski mediji, iz tog razloga policija je najavila da će osim članova porodice obaviti razgovor i sa pojedinim pevačima koji su bliski s direktorom Granda.

Z. K. Munja
Kolekcionar satova: Saša Popović

- Po mom mišljenju to je uradio neko ko im je dolazio u kuću. Ne znam kako mogu da pomognem u ovom konkretnom slučaju, ali tu sam ako mogu da učinim bilo šta da se kradljivci uhvate. Saša je kolekcionar satova kao i ja, zato i mislim da su lopovi odneli satove jer su tačno znali ne samo gde se nalaze već i koliko vrede - kazao je Marinko Rokvić.

Iako su mediji spekulisali da je iz kuće direktora Granda opljačano što novca, što satova u vrednosti od 100.000 evra, Popović je to demantovao. Pljačka kuće direktora Granda posebno je uznemirila Lepu Brenu koja živi u komšiliku i koja je verovala da je obezbeđenje njegove kuće - visok zid, video nadzor i skupi alarmi dovoljni da ga zaštite od lopova. Ali, vešti provalnici su našli način da i to zaobiđu.

Lepa sve prespavala

Pre dve godine opljačkana je i Lepa Lukić. Lopovi su joj ispreturali stan, odneli novac, dok je ona u drugoj sobi mirno spavala nemajući pojma šta se dešava. Tek ujutru kada je ustala i zatekla ispreturane stvari shvatila je da je opljačkana.
- Uspaničila sam se i uplašila kada sam shvatila šta je sve moglo da se dogodi da sam se samo slučajno probudila. Evidentno je da nisu želeli da me povrede. Mada, da sam se probudila i videla ih moje srce ne bi izdržalo. Toliko sam se uplašila da mi je pritisak skočio na 200, pa je morala da dođe i hitna pomoć - pričala je kasnije Lepa, kojoj su lopovi odneli nešto novca, dokumenta čak i zdravstvenu knjižicu.

Znajući da pevači i ljudi iz šou biznisa imaju više para od običnih ljudi, provalnici sve češće upadaju u njihove domove i odnose sve što im se učini vredno. Pre svega nekoliko dana obijen je stan Dare Bubamare kada su lopovi odneli novac, bundu i dragocenosti u vrednosti od 30.000 evra. Lopovi se ne libe da pljačkaju i upadaju u njihove vile čak i kada ima nekog kod kuće. Tako je bliski susret sa lopovom imala Goca Lazarević, koja je iznenadila provalnika usred posla. Ona se skamenila od straha, lopov je zgrabio sa stola šta je mogao i pobegao.

- Otkako su me opljačkali, ne spavam mirno. Noću ležim i osluškujem šta se dešava. Ugradila sam sve moguće alarme, video-nadzor ali i dalje nisam spokojna - priznala je Goca Lazarević.

Upad u kuću Sinanovog sina

Samo dan nakon pljačke Popovića, drski lopovi su upali i u kuću Elvisa sina Sinana Sakića. Kamera postavljena iznad ulaznih vrata zabeležila trenutak njihovog upada u kuću, a snimak je dat policiji kako bi identifikovali i pohvatali lopove. Za čitav slučaj saznalo se kada je Sinanova supruga Sabina snimak sa kamera postavila na Fejsbuk i zamolila prijatelje da im pomognu da identifikuju lopove koji su obili kuću njihovog sina.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online