Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.11.2017.
08:10
D. Petrović i S. Đurić - Vesti A

Poznate ličnosti proslavile Aranđelovdan: Puna trpeza, puno srce

U utorak uveče pola estrade je slavilo Svetog arhanđela Mihaila, a druga polovina je išla u goste.

Vesti
Novak Đoković sa porodicom

Posle crkvenog obreda u Sabornoj crkvi, gde je lomila slavski kolač sa braćom i patrijarhom srpskim Irinejom, porodica Novaka Đokovića bila je na ručku u Patrijaršiji, a prijatelje su ugostili tokom popodneva i večeri u restoranu "Novak" na Dorćolu. Tu mu se pridružila i supruga Jelena sa sinom Stefanom i ćerkicom Tarom, a među gostima je bio i glumac Žika Todorović sa ženom i sinom.

N. Đurović
Požurili kod Brene: Saša Popović i Suzana Jovanović

Najveća gužva bila je kod Lepe Brene, koja je Aranđelovdan proslavila u svom domu na Bežanijskoj kosi. Za slavsku trpezu pobrinuli su se njeni sinovi, a Viktor se na Instagramu pohvalio kako je znalački uvio više stotina sarmi. Brena je nadgledala pripremu, Boba je bio zadužen za nabavku, a Stefan je preuzeo ulogu domaćina, pa je dočekivao goste.

Na slavskoj trpezi su se našli brojni specijaliteti, između ostalog i pečena ćurka, obilje pića i kolači. Stefan se latio mikrofona i zapevao, a Živojinovići su ugostili Sašu Popovića, Suzanu Jovanović, Dragana Kojića Kebu sa ženom Oljom, Mlađana i Tanju Dinkić, Petra Mitića i Aleksandru Bursać, ali i brojne prijatelje svojih sinova. Veselo je bilo i u domu Nede Ukraden koja je na Instagram postavila fotografiju slavske trpeze prepune đakonija, dok su oko nje unuci, ćerka i zet.

Instagram/neda.ukraden
Porodično slavlje: Neda Ukraden sa ćerkom, zetom i unucima

"Svetog Arhangela Mihaila je najbolje proslaviti s najdražima! Puna trpeza, puno srce i sećanje na one koji nisu sa nama", napisala je Neda uz fotografiju.

Aranđelovdan je proslavio i Radiša Trajković Đani, a slavilo se i u rijaliti programu Zadruga.

Twitter/Čedomir Jovanović‏
Čedomir Jovanović sa ženom i decom

Slavili i političari

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović svake godine na Aranđelovdan porani sa suprugom Jelenom i četvoro dece ode u manastir Svetog arhangela Mihajla u Rakovici da osvešta slavski kolač. I dok su se neki na društvenim mrežama pohvalili bogatom trpezom i brojnim poznatim gostima, Jovanović je objavio fotografiju sa ženom i decom.

"Da svi na svetu volimo i svi na svetu živimo u sreći, molili smo jutros Mihaila, prvog anđela. A naš Mihajlo odrastao i sve pa i mene prerastao", napisao je Jovanović na Instagramu.

I Zorana Mihajlović je proslavila Aranđelovdan, a u Sabornu crkvu je došla sa sinom Draganom i svojim izabranikom Vladimirom. Naime, potpredsednica Vlade Srbije i njena porodica preuzeli su od porodice Novaka Đokovića čast da budu domaćini slave Saborne crkve u Beogradu.

Inače, Aranđelovdan se smatra krsnom slavom i Specijalne antiterorističke jedinice, kao i novinara.

Aleksandra u Belom Manastiru

Izabranica najstarijeg sina Slobodana Živojinovića Filipa, Aleksandra Prijović nije se pojavila prvog dana slave kod porodice Živojinović, iako su je mnogi očekivali. Ali, ona je imala opravdan razlog jer je i njenoj porodici takođe krsna slava, pa je tim povodom otišla u Beli Manastir. Aleksandra je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj je sa članovima porodice.
"Srećna slava svima koji slave! Mama i deka", napisala je Aleksandra ispod fotografije.





 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online