Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 26.08.2017.
00:44
S. Đurić - Vesti A

Zašto su nam pevači sve češće u bolnici: Infuzijom protiv umora i stresa

Brojni nastupi, putovanja, umor doprineli su da brojni naši pevači završe u bolnici na infuziji. Tako je nedavno Aca Lukas morao da otkaže nastup u Srebreniku jer mu je bilo loše. Mediji kao da su jedva dočekali, pa se spekulisalo o njegovom lošem zdravstvenom stanju zbog stresa kroz koji prolazi nakon rastanka od supruge Sonje.

N. Đurović
Marija Šerifović kuburi sa nespavanjem
N. Đurović
Premoren: Aca Lukas

- Pošto je gotovo sve novinare u Srbiji zanimalo da li sam se napio od muke, predozirao od tuge, da li me je dotuklo Sonjino pismo, poruka Ane Sević ili me je možda Jarić zvao, moram da otkrijem da stvar zaista juče jeste bila ozbiljna - ozbiljno me je zabolelo za sve što će novo da napišu o meni ili izmisle kao razlog otkazivanja koncerta. Dakle, dvadeset dana zaredom sam radio i nije mi čak ni infuzija pomogla da sednem u auto i odem na nastup. Razmišljao sam da krenem i takav, ali bukvalno nisam mogao - objasnio je Lukas.

Samo nekoliko dana kasnije i Relja Popović je završio na infuziji. On je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju, što je zabrinulo njegove fanove.

Peh na bini

Tokom nastupa u Cirihu Indira Radić imala je nezgodu. Uganula je nogu, a zbog jakih bolova morala je da prekine koncert. Po povratku kući, po savetu lekara, morala je na rehabilitaciju.
- Posledice možete da vidite na fotografiji. U toku je rehabilitacija - napisala je Indira uz fotografiju iz bolnice. Milica Pavlović poznata je po svojim temperamentnim nastupima, pa je jednom prilikom posekla stopalo i prste na komad stakla. Završila je u Urgentnom centru gde je primila tetanus. Pehovima na sceni sklona je i Severina Kojić koja je više puta pada na sceni i van nje, a bila je i na operaciji kolena pre nekoliko godina. Na svu sreću, sada čvrsto stoji na svojim nogama.

N. Đurović
Boban Rajović

I Boban Rajović je zbog premora nedavno završio u bolnici u Zagrebu. Njemu se slošilo posle nastupa, a lekari su posle detaljne pretrage ustanovili da je premor. A kako i ne bi bio kada je imao pet koncerata zaredom u različitim gradovima.

Na infuziji svaki čas završi i Marija Šerifović, koja fotografije iz bolnice kači na Instagram. Osim što je premorena, ima problema i sa nespavanjem, što joj pravi dodatne probleme.

- Prvo ću poludeti, a onda umreti od nespavanja - napisala je Marija na društvenim mrežama oko četiri posle ponoći.Ona je proletos bila na dijeti, angažovala je nutricionistu i smršala desetak kliograma. Ali, zbog čestih putovanja, premora i iscrpljenosti organizma završila je na infuziji koja je pomogla.

Kuburi sa zdravljem

Poznato je da Šaban Šaulić kuburi sa zdravljem. Jednom priliko direktno sa nastupa otišao je u bolnicu, gde su mu doktori zbog jakih reumatskih bolova dali injekciju.
- Imam problem s proširenim venama. Nedovoljno je široka da bih išao na operaciju. Često idem na preglede kod specijaliste. Moram da vodim računa o tome, pijem lekove i idem na terapije - rekao je jednom prilikom Šaulić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online