Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.07.2017.
21:54
S. Đurić - Vesti A

Koza Juca osvojila Elenu

Kućni ljubimci poznatih ličnosti imaju posebno mesto u njihovim domovima. Najviše vole pse, mačke, a neki od njih imaju i pomalo neobične životinje.

Instagram/elena.karamankaric
Kao član porodice: Elena sa malom Jucom

Neki su u domove poznatih došli slučajno, neki kao poklon, sve je više onih koji udomljavaju male četvoronošce. Tako na društvenim mrežama možemo da vidimo fotografije kućnih ljubimaca, a miljenik Instagrama nedavno je postalo štene buldoga Haki, Marije Šerifović. Nedugo, nakon što je uginuo Robi, engleski buldog, čiji je odlazak pevačica teško podnela, mali Haki vratio joj je, kako kaže, osmeh na lice.

On već ima i svoj Instagram nalog i prati ga 8.000 fanova. Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić postala je bogatija za još jednog člana porodice. Naime, koza Juca od pre neki dan deo je imanja porodice. Elena prosto obožava Jucu, a na fotografiji koju je objavila nazvala ju je novim članom porodice. Inače, Elena i njena porodica živi na imanju na Kosmaju daleko od gradske vreve.

Bračni par Novak i Jelena Đoković nikada nisu krili da obožavaju životinje, a ljubav prema kućnim ljubimcima preneli i na sina Stefana. Tesla i Pjer često ih prate na mnogim putovanjima, a Jelena i Novak, kao pravi odgovorni vlasnici, brinu o svojim ljubimcima. Jelena je jednom prilikom na Instagramu pokazala kako naš najbolji teniser kupa Teslu i Pjera u čemu mu pomaže sin Stefan.

Ceca voli tigrove

Na pitanje novinara kad bi mogla da bira koju životnju bi imala kao kućnog ljubimca, Svetlana - Ceca Ražnatović je rekla da bi odabrala nekog velikog i da bi u kući držala divlju mačku.
- Lava, tigra, nešto veliko - rekla je Ceca kroz osmeh za domaće medije.
Ceca je 90-ih godina snimila spot sa tigrom za pesmu "Monotonija".
Inače, Ceca je ponosna vlasnica šarpeja.

Aleksa Jelić od malih nogu je voleo pse, a već 11 godina ponosni je vlasnik labradora Roka, koji je se pevačem i baletskim umetnikom proputovao pola Evrope.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Roka sam doneo iz Barselone, gde sam neko vreme živeo. Otišao sam u radnju i od svih životinja koje su bile tamo, on mi je privukao pažnju. Zavoleo sam ga na prvi pogled i odmah sam sebi rekao on će biti moj budući pas. Zajedno smo prešli na desetine hiljada kilometara po Evropi - rekao je Aleksa Jelić, čiji je pas Roko jedan od glumaca u njegovom spotu "Još uvek lutam".

Nikolina Ristović poznata je kao borac za prava životinja. Pre izvesnog vremena na društvenim mrežama otkrila je da vodi brigu o čak 25 pasa, a često putem Fejsbuka apeluje za pomoć napuštenim kućnim ljubimcima. Ona je takođe vlasnica dva psa.

Sa maltezerom i u rijaliti

Folk pevačica Zorica Brunclik već dugo ima maltezera Leona, a kolika je ljubav između popularne pevačice i njenog malog četvoronošca govori i činjenica da ga je Zorica vodila i u rijaliti šou Farma, gde je sa njom bio tri meseca. Ona je Leona ofarbala u roze boju, po ugledu na njenu kosu, čime je šokirala javnost. Trend farbanja životinja dolazi iz Amerike.
Dubrovački kantautor šansona Ibrica Jusić od 1971. godine ne živi bez psa. Kaže kako su mu pas Bond i mačka Kiki najbolji prijatelji i terapeuti. Pre Bonda i Kikija Dubrovčanin je imao belgijskog ovčara. Belgijac Vagabondo s Ibricom je proveo 15 godina, a kupio ga je 1971. godine u Francuskoj. Nakon njega udomio je mešanca njufoundlendera i škotskog ovčara Oskara, koji je doživeo 11 godina. Pronašao ga je na putu u Ljubljani dok se vraćao iz Francuske. Jusiću na sceni društvo često pravi i njegov pas.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online