Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.07.2017.
06:00
S. Đurić - Vesti A

Zbogom, moja bivša ljubavi!

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, Aca Lukas, potvrdio je da se razvodi, a kao razlog naveo da mu je supruga Sonja "spletkarila iza leđa".

N. Đurović
Potvrdio da se razvodi: Aca Lukas

Lukas nije odoleo novim "trendovima", tako da je potvrdu razvoda objavio, gde drugde nego na svom Fejsbuk profilu, postom koji je naslovio sa "draga moja ljubavi, doduše bivša".

- Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo! Ovo što sada radiš sa svojim PR-om, (samo ne znam šta će tebi PR) tvojom lažnom drugaricom Nemanjom Pajićkom, u najmanju ruku je nefer da ne kažem grozno, prema nekom ko je kakav god da je ipak otac tvog deteta! Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće ćuti ništa ružno o tebi, jer ipak si majka moga deteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, nameštaj afere ocu svog deteta, uz pomoć tvoje muške drugarice Pajićke! Propagiraj se, reklamiraj se, tvoja predstavnica za štampu te za sada odlično savetuje! Baš vam je dobro krenulo! Ne sekiraj se, nisi ni prva ni poslednja kome je ova spodoba i nastrana bezdlaka nakaza isprala mozak i uništila porodicu! To mu je posao! Ja te neću ni dirati ni odgovarati! Želim ti sve najbolje! - stoji u Lukasovom "oproštajnom postu" kojim je zapravo presekao brojne novinske napise i neukusna nagađanja ne samo o razvodu, već i o navodnim neverstvima svoje supruge.
Kako prenose domaći mediji, Lukas je, navodno, u zahtevu za razvod braka starateljstvom nad decom prepustio Sonji, a zauzvrat predložio da mesečno plaća 1.000 evra alimentacije, ali i da finansira školovanje i zajedničke kćerke Viktorije, ali i Sonjine kćerke iz braka sa Željkom Šašićem, Sofije.

Ništa od pomirenja

Ljubavna drama bračnog para Vuksanović danima intrigira srpsku javnost. Aci i Sonji je, kako mediji pišu, ovo druga bračna kriza. Sada je krah braka došao kao kulminacija mnogobrojnih problema i afera koje su supružnici, kako navode mediji, imali u poslednjih nekoliko meseci.

Spekulisalo se da je Sonja Vuksanović bila neverna i kako je Lukas odlučio da stavi tačku na njihov brak čim je to saznao. Pisalo se da i da su odlučili da neko vreme budu razdvojeni, pa je on otišao u Tursku a Sonja u Diseldorf, gde žive njeni roditelji.

Prema pisanju medija, bračni par je ipak prevazišao tu krizu, pa je Sonja čak objavili selfi iz dnevne sobe zajedničkog doma. Lukas je porukom preko Fejsbuka ipak stavio tačku na sva nagađanja.

Istovremeno, njegovi advokati su zatražili podelu imovine: stana, automobila i dva lokala u Beogradu.

Da podsetimo, nedavno se u javnosti pojavila informacija da se Vuksanovići razvode, a kao razlog je navedeno Sonjino neverstvo. Lukas navodi da je Sonja uz pomoć svog PR odlučila da krene u medijsku hajku protiv njega. Supružnici su tako stavili tačku na brak dug sedam godina iz kojeg su dobili ćerkicu Viktoriju.

Istovremeno, ova veza je od početka bila predmet medijske znatiželje, a zatim i "prepucavanja" i mnogo ružnih reči na relaciji Aca Lukas i Željko Šašić.

Vidno neraspoložen

Bračna kriza odvijala se paralelno sa finišem takmičenja Zvezde Granda. Aca Lukas je otuda bio i jedan od onih članova žirija koji su bili pod 24-satnom pažnjom paparaca.

Mediji tvrde da je u pauzama snimanja ovog takmičenja bio vidno neraspoložen, kao i da je odbijao da komunicira sa novinarima, pa se čak od njih krio iza scenografije. Estradni novinari su iz svega izveli zaključak da jako teško podnosi razvod.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online