Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 07.02.2017.
18:01
S. Đurić - Vesti A

Patnje klempave Milene

Niko nije savršen, pa ni poznate ličnosti. I dok pojedini ne mogu da žive sa svojim manama i nedostacima, posežu za estetskim korekcijama, drugi su pak ponosni na svoje nedostatke.

N. Đurović
Ponosna na svoje mane: Rada Manojlović

Dado Topić priznaje da mu smeta sopstvena visina i da bi voleo da bude malo viši.

- Visina je oduvek bila moj kompleks. Oduvek sam želeo da budem dvometraš, ali eto nisam. Umesto na dedu koji je bio visok, ja sam povukao na baba Maru - požalio se Topić.

Pročitajte još:

instagram.com/eminajahovic

* Emina Jahović u problemu

* Spas kod psihijatra

Nažalost, za ovaj njegov kompleks nema leka.

Glumica Milena Vasić imala je klempave uši i to ju je strašno nerviralo. A onda se kompleksa rešila kod estetskog hirurga.

- Imala sam jednu estetsku intervenciju i operisla sam klempave uši. Nemam šta da krijem - iskrena je glumica.

Rada Manojlović nimalo ne liči na neuglednog devojčurka s početka karijere. Međutim, kako tvrdi jedino je sredila zube. Iako su joj predlagali da operiše i smanji nos i ugradi silikone u grudi, ona nije pristala. Ona kaže da se dobro oseća u sopstvenoj koži, a na svoje nedostatke gleda s pozitivne strane.

- Bojim se operacije, inače bih odmah otišla pod nož. Volela bih da imam manji nos i drugačije grudi, ali ne smem, kukavica sam. Mada, kad malo bolje razmislim ni to nije garancija lepšeg izgleda - rekla je Rada jednom prilikom.

Z. K. Munja
Odustala od većih grudi: Milica Todorović

Veličinom i izgledom svojih grudi nije zadovoljna ni Milica Todorović. Godinama se lomila hoće-neće na operaciju i na kraju je odustala. Sada je srećna zbog te odluke i kako kaže, "ona je dokaz da se može biti dobra riba i bez napumpanih, silikonskih grudi".

Ceca bez šminke

A. Čukić

Ceca Ražnatović tvrdi da nema komplekse i da najviše voli kad je u prirodnom izdanju.
- Izbegavam da se šminkam. Jedino kad imam nastupe ili kad gostujem u televizijskim emisijama. Volim kad ne opterećujem kožu šminkom tako da može da diše - rekla je jednom prilikom Ceca.

Jedno vreme na društvenim mrežama zavladao je trend slikanja bez trunke šminke. Na iznenađenje mnogih ovom trendu su podlegle zvezde koje su se fotografisale u pidžami odmah nakon ustajanja kako bi pokazale da nemaju komplekse. I dok su jedni hvalili ovaj njihov potez, drugi su ih kudili uz obrazloženje da zvezde ipak treba da zadrže dozu glamura i tajnovitosti, i da njihovi fanovi baš i ne moraju da znaju kako izgledaju ujutru. Narodu se očigledno ne može ugoditi.

Kod plastičara zbog zdravlja

Poduži je spisak javnih ličnosti koje su spas od sopstvenih kompleksa potražili kod plastičnog hirurga. Međutim, iako je evidentno da su se operisali od glave do pete, mnogi i danas tvrde da su to uradili prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Posle brojnih prozivki Emina Jahović Sandal progovorila je o operaciji nosa i tvrdi da je to uradila zbog problema sa disanjem. E, sad što je usput dobila i mali, sladak, prćast nosić druga je priča.

- Bilo je to davno. Uradila sam nos isključivo zbog funkcionalnosti, ali i estetike. Svaka žena treba, da promeni nešto na sebi da bi bila zadovoljna i to sve u granicama normale - rekla je Emina u jednoj TV emisiji.

I Ana Kokić otvoreno je pričala da je posetila plastičnog hirurga, i povećala usne. Jelena Vučković nije bila zadovoljna svojim nosom, pa je po lepši izgled otišla kod plastičnog hirurga.

- Imala sam potrebu da operišem nos. Prva operacija nije bila baš uspešna, pa sam posle dve godine išla ponovo - rekla je Jelena Vučković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online