Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.02.2017.
12:44
alo.rs A

Stoja o samoubistvu muža: Bilo je teško dokazati da nisam kriva

Iako je pevačica Stojanka Novaković Stoja godinama tvrdila da je njen prvi suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, nedavno su isplivale priče da se on zapravo bacio u reku.

Z. K. Munja
Stoja o svom problematičnom iskustvu

Iako se tada u medijima pisalo da su je svekar i svekrva krivili za sinovu smrt, Stoja kaže da nije brinula o natpisima.

- Bilo mi je teško kada sam u to vreme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete. Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dete doživeti loše, naročito što je rano ostao bez oca - priča Stoja, koja je i nakon svega što se dogodilo ostala u kontaktu sa prijateljima svog bivšeg supruga.

- Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam sa rođacima mog muža. Njegovi roditelji su nažalost, umrli - objašnjava pevačica, koja je sada udata za arhitektu Igora Jovanovića.

Stanija ne može da ugrozi moju karijeru

Stoja kaže da joj ne smetaju starlete koje su počele da pevaju.

- Moj posao ne mogu da ugroze pevačice kao što su Stanija i novopečene pevaljke koje su tek počele da grade karijeru, štaviše, navijam za njih. Svako treba da ima svoju šansu, ali da se razumemo, na našem estradnom nebu ima mnogo pevačica koje ne znaju da pevaju, pa su prošle, i danas su po klubovima širom sveta, prave lom. Navijam za sve te devojke koje su lepe i zgodne - ističe pevačica.

- Mom mužu nije lako, kao ni svim muževima čije su žene pevačice. Mnogo trpi zbog mene i mog posla, prvo stalne telefonske pozive od mnogih ljudi, a sa druge strane jer je arhitekta i bavi se svojim primarnim poslom. Uz sve to, nisam uvek dobra i miroljubiva, imam svoje stavove i često znam da vičem po kući. Često kada nisam u pravu znam da se suprotstavim i da izguram do kraja ono što poželim - priznaje Stoja, koja je snimila spot za pesmu "Bomba".

- Pesma je vrckasta, baš kao i naziv "Bomba", a posle dužeg vremena radim spot. Zapravo nisam ljubitelj spotova, ali me je moj tim nagovorio, pa sam pristala. Nije ovo prvi put da sam u elegantnom izdanju, i pre dvanaest godina sam bila. Malo sam vratila stari fazon, to mi veoma dobro stoji. Biće malo drugačije i sa iznenađanjem u spotu - najavljuje Novakovićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online