Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.01.2017.
10:11
Vestionline, Alo.rs A

Boba otkrio: Brena pije više od mene!

Živojinović u porodičnoj kući ima svoju koleciju vina, pa je porodica uvek spremna za dobru žurku.

Z. K. Munja
Bračni par Živojinović, ljubitelj dobrog vina

Slobodan Boba Živojinović, bivši teniski as i suprug muzičke zvezde Lepe Brene, u njihovoj porodičnoj kući napravio je vinski podrum.

Kao veliki ljubitelj vina, koji ga i sam proizvodi, Živojinović sa kumom planira da proširi brend ponudom belog i crvenog vina. Boba je, kako kaže, podrum adaptirao za sopstvene potrebe i u njemu se nalaze kako vina iz njegove kolekcije, tako i vina iz svih zemalja koje je proputovao zajedno sa pevačicom i njihovim sinovima.

- Zajedno sa prijateljem, zapravo kumom, napravio sam jednu ekskluzuivnu liniju "Bobo roze”. Kod nas u kući se dosta koriste vina i zato je podrum pretvoren u vinski. Donosili smo flaše ovog napitka iz različitih zemalja i dosta iz regiona - kaže Živojinović i otkriva kako je došao na ideju da pokrene proizvodnju vina.

- Pre nekoliko godina na našem tržištu nije postajala ta svetloroze boja vina, kakvu sam viđao u Francuskoj, zato smo je mi proizveli, samanjili smo procenat alkohola i dobili jedno fino vino. Posebno mi je drago što oni koji su ga probali kažu da je jedno od najboljih u regionu. Uvek kada krenem na put, ponesem nekoliko flaša prijateljima - ističe Boba.

On na pitanje da li je podrum u kući zaključan, s obzirom na to da trojica sinova stalno okupljaju društvo, kroz smeh kaže:

- Podrum nije zaključan, mada Brena više od mene pije vino. U kući nam je često žurka, ali imamo dovoljne količine vina. Poznato je da se kod nas sprema dobra hrana, a uz nju moraju da se iznesu i dobra vina. Filip, Stefan i Viktor su uključeni u sve ideje u vezi sa proizvodnjom vina i često idu sa mnom kod Saleta Dinčića u Šid, gde je čitav posao i započet. Stefan je krstio njegovog sina, pa smo tako napravili jednu prijateljsko-poslovnu vezu.

Živojinovići planiraju i da prošire proizvodnju, pa da u jednom trenutku sa limitiranom količinom izađu na tržište.

- Postoji ideja da uradimo selekciju belog i crvenog vina, pa da napravimo svoju, ali to će biti limitirana količina i neće se desiti skoro. Više bismo išli na kvalitet, a ne na kvantitet i sve bi bilo pod brendom "Bobo”, taman da i Brena dobije svoje vino. Mada, ona je imala vino sa njenim imenom, "Lepa Brena”, početkom osamdesetih godina, tako da ja kasnim za njom - kroz smeh kaže bivši teniser i obećava da će nas kada sve bude završeno pozvati na degustaciju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online