Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.12.2016.
20:05
alo.rs A

Dara: Lavovski sam se borila za život!

Pevačica Dara Bubamara je pre pet dana izašla iz bolnice, gde je boravila zbog operacije slepog creva, a sada se nalazi na kućnom lečenju.

N. Đurović
Pevačica se uspešno oporavlja posle operacije: Dara Bubamara

Dara je za "Alo!" ispričala kroz kakav je pakao prolazila u poslednjih nedelju dana, kao i da se uplašila za svoj život jer nije znala zbog čega ima neizdržive bolove. Srećom, lekari su brzo reagovali i sve se dobro završilo.

- Svakoj osobi zdravlje je najbitnije na svetu, pa tako i meni. Kada sam pre nekoliko dana dobila jake bolove u stomaku, veoma sam se uplašila. Bukvalno nisam mogla da se krećem. Nisam znala šta je razlog i bila sam u velikom strahu da će mi se nešto ozbiljno desiti. Odmah sam otišla kod lekara i oni su konstatovali da imam problem sa slepim crevom i da hitno moram na operaciju. Bolovi su bili jaki, a ja sam samo molila boga da se nešto ne zakomplikuje. Nisam mogla da verujem da posle toliko udaraca koje sam dobila ove godine sada imam i problem sa zdravljem - kaže Dara.

Pevačica kaže da nikome nije htela da javi šta se dešava.

- Lekari su me smestili u operacionu salu, a ja nikome nisam želela da javljam šta se dešava. Sa mnom je bila prijateljica, koju sam zamolila da sačeka da se sve završi. Kada su me probudili iz anestezije, ja sam se samo zahvaljivala bogu što je sve prošlo kako treba i što sam živa i zdrava. Tek tada sam pozvala članove porodice da im javim šta se desilo i da je sve prošlo kako treba. Iskrena da budem, tih dana sam se baš izolovala od okoline, nisam želela da me iko posećuje - kaže Dara.

Pevačica je želela da bude sama jer je smatrala da je to najbolje za nju, ali je to vreme iskoristila da razmisli o svemu što joj se dešavalo u životu

- Ležala sam u krevetu i dosta razmišljala kako sam uspela lavovski da iznesem sve loše stvari koje su mi se dešavale u proteklih godinu dana, pa i ovu operaciju. Bilo je dosta toga, prvo skandal sa provokativnim fotografijama, potom razvod, pa udarci ljudi za koje sam smatrala da su mi prijatelji, ali sam iz svega toga izašla jača. Uspela sam da nasmejana nastupam i da idem dalje u životu. Nije mi bilo lako da sve sama izguram, dešavalo se svašta, ali sam iz svake situacije gledala da izađem bez ijedne ogrebotine - zaključuje pevačica.

Aleksandra, ne brini, vraćam se u žiri!

Nakon što je Aleksandra Radović napustila žiri "Pinkovih zvezda" zbog toga što je na mestu Dare Bubamare sedela Maja Nikolić, pevačica poručuje da jedva čeka da se sretne sa svojom rivalkom iz tog šou programa.

- Neka nam se Aleksandra ne sekira, vraćam se brzo, samo da se oporavim i tu sam da se družimo. Mnogo mi nedostaje i sa nestrpljenjem iščekujem trenutak da je ugledam. Šaljem joj poljupce i jedva čekam da zajedno pijemo kafu - kaže Dara Bubamara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online