Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.12.2016.
20:03
alo.rs A

Bivši ljubavnici se ne podnose: Milena bežala od Nemanje

Bivši ljubavnici Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović i dalje ne pričaju, iako su godinama bili u ljubavnoj vezi. Štaviše, oni se ignorišu i izbegavaju gde god da se nađu zajedno, a tako je bilo i u studiju "Pinka".

Vesti
Ne želi ni da čuje za bivšeg: Milena Ćeranić

Iako smo tokom njihovog boravka u rijalitiju "Farma" bili svedoci njihove ljubavi, posesivnosti, ljubomore i gnusnih svađa, ta ljubav se očigledno pretvorila u mržnju.

Baš kao što su mnogobrojne studije potvrdile, između ljubavi i mržnje je tanka nit, a o tome svedoči i Džejeva pesma. Da stvar bude gora, njih dvoje međusobne razmirice ne uspevaju da prevaziđu ni nakon što se Nemanja oženio i ima dete, a ona se zaljubila.

Čak ni iz poštovanja prema kolegama koji su u njihovom društvu, makar kako bi ih poštedeli neprijatne situacije, oni ne prestaju da teraju mak na konac.

Naime, na snimanju novogodišnje emisije "Pinka" Milena i Nemanja su bili istovremeno u studiju, ali su koristili svaku priliku da sa zaobiđu u širkom luku.

- Ćeranićeva je u jednom trenuku pevala na bini, a kada se zbog spleta okolnosti na istu popeo Nemanja, ona je brže-bolje sišla sa nje. Niko nije mogao da je nagovori da istovremeno sa njim bude na bini, iako je scena bila ogromna i mogli su biti metrima udaljeni. Milena je sve vreme boravila u šminkernici, dok je Nemanja ćaskao sa kolegama u bekstejdžu. Bila je izuzetno neprijatna situacija, kao i uvek kada se njih dvoje nađu na istom mestu - priča izvor lista "Alo!"koji se zatekao na snimanju.

- Organizatori, koji nisu imali pojma da su njih dvoje u baš tolikom sukobu, nisu ni slutili da će im to napraviti problem. Sa druge strane, i pevačima je bilo neprijatno jer nisu znali kako da se ophode kada stanu da popričaju sa jednim od njih. Sve vreme se osećala napetost - dodaje  izvor.

Novinari ovog lista su i razgovarali sa Milenom, a dok je na sva pitanja odgovara učtivo, na spomen Nemanje Stevanovića samo je ućutala. Kada ni posle minut nije ništa odgovorila, snimanje je isključeno, a ona je osula paljbu.

- Koji idioti morate da budete da biste me to pitali ?! Šta vam to znači? Jednog dana ću ja biti velika zvezda i trebaću vam za intervju - siktala je Ćeranićeva.

Za razliku od nje, Nemanja je bio pristojniji, ali o bivšoj nije želeo da kaže ni reč.

- Nemam komentar - bilo je sve što je Stevanović odgovorio.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online