Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.11.2016.
01:44
D. Petrović - Vesti A

Tuče, hapšenja i problemi sa drogama

Biti roditelj u današnje vreme nije nimalo lako. A biti roditelj i uz to javna ličnost čini se da je još teže. Da li zbog manjka vremena, tek mnogi pevači imaju sve ozbiljnije probleme sa decom. Jedni na to zatvaraju oči uz parolu mladost- ludost, a drugi se bore kako znaju i umeju da pomognu sopstvenoj deci da se sa stranputice vrate na pravi životni put.

Z. K. Munja
Uvek uz sina: Ceca i Veljko Ražnatović

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, prilično kida živce svoje majke raznim ludorijama. Pre nekoliko dana priveden je na informativni razgovor u policijsku stanicu jer se nije pojavljivao na suđenju u Raškoj nakon krivične prijave zbog napada na jednog mladića na Kopaoniku.

- To nije ništa strašno. Pa šta ako su ga uhapsili?! To je bio samo informativni razgovor zbog neke tuče, nešto bez veze, odakle da znam šta je tačno - rekla je Goca za beogradske medije.

M. Karović
Ništa strašno: Goca Božinovska

Mlađani Šijan stalno upada u nevolje, a prošle godine je proteran iz Crne Gore nakon sukoba koji je ima na primorju. Ništa bolji nije ni Cecin sin Veljko Ražnatović, koji je jedno vreme stalno upadao u nevolje. Pre dve godine on se pokoškao sa grupom mladića ispred svoje kuće na Dedinju zbog čega je morao u pratnji majke da da izjavu u Palati pravde.

Ispostavilo se da je Veljko branio tadašnju devojku Mašu Terzić,  te da je on bio žrtva, a ne inicijator tuče. Nakon toga je imao probleme i na Crnogorskom primorju i zajedno sa Mirkom Šijanom proteran iz Crne Gore imao je saobraćajku u Bosni... Na kraju je mama povukla uzde, pa se mlađani Veljko smirio, bar za sada.

Ozbiljne probleme sa ćerkom Leanom već godinama ima i Aljoša Vučković. Iako je bila perspektivna glumica, ispostavilo se da ima i ozbiljne probleme sa narkoticima, pa se godinama lečila od zavisnosti od droge. Aljoša nerado priča o problemima svoje ćerke, i kao i svakom ocu nije mu ni malo lako.

- Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju - bilo je jedino što je rekao Aljoša jednom prilikom na temu ćerkinih problema.

Muke Hanke Paldum

A. Čukić
Krivo je društvo: Hanka Paldum

Da od goreg može biti gore, govori slučaj sina Hanke Paldum. Mirzad Brkić hapšen je nekoliko puta zbog raznih prekršaja. Između ostalog, osumnjičen je da je pod dejstvom narkotika pokosio tri pešaka u Sarajevu i naneo im teže telesne povrede zbog čega je završio i u zatvoru. Prilikom jednog od brojnih hapšenja kod Mirzada je pronađena i droga za koju se sumnjalo da je heroin.

- Moje dete je poseglo za stvarima koje stiču lažna obećanja da će postati neko i nešto na brzinu. Svi vam mogu reći da sam ja svoju decu divno vaspitala, ali dešavalo se da je moj sin ponesen lažnim obećanjima. Dok se u društvu neke stvari ne promene, deca će stradati. Meni je žao mog deteta i svakoga ko krene lošim putem, ali i onih koji od takve dece dožive neprijatnosti - rekla je Hanka za hrvatske medije.

Rašid Sakić, sin Sinana Sakića, osuđen je na 12 godina zatvora nakon ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja ubistva Radomira Lazića u Loznici pre nekoliko godina. O ovoj bolnoj temi Sinan ne želi da priča.

Dosije Marka Gvozdenovića

Policijski dosije ima i Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, koji je tri godine robijao jer je pijan 2001. godine izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka Jelena. I taman kad se činilo da ga je to naučilo pameti, Marko je ponovo počeo da pravi proleme.

Kako su pisali beogradski mediji, on je prošle godine optužen za nasilje u porodici, a prijavila ga je supruga. Navodno je ove godine ponovo izazvao saobraćajku i pobegao s lica mesta, ali ga je policija pronašla.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online