Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.08.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti A

I ljubomora začin za ljubav

Ljubomora je, u većoj ili manjoj meri, prisutna kod svih parova, pa ove boljke nisu pošteđene ni poznate ličnosti. Ana Bekuta koja je više od četiri godine u romansi sa Milutinom Mrkonjićem kaže da često namerno izaziva ljubomoru kod svog partnera, jer to prija poznatom političaru.

N. Đurović
Razumemo se: Darko Lazić i Ana Sević
Z. K. Munja
Motri na Mrku: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

- Iskreno, kod nas u vezi postoji ljubomora, ali kao podstrek, a ne kao nešto što nas vuče u propast. Dozica ljubomore je lepa u svakoj vezi i Milutin mnogo voli kad ja ljubomorišem, prija mu kada vidi kako reagujem u pojedinim situacijama. Da vam kažem pošteno - ponekad i glumim ljubomoru, jer vidim da mu je lepo i da ga to pali - rekla je Bekuta.

Njena koleginica Tanja Savić smatra da treba biti oprezan sa ovom vrstom emocija.

- Preterivanje sa ljubomorom veoma je opasno i znam mnogo parova koji su se upravo zbog toga razišli. Nije dobro kada je uopšte nema, ali treba biti veoma oprezan. Moj suprug Dušan i ja smo izgradili odnos u kojem je poverenje na prvom mestu. Od početka smo jedno prema drugom bili otvoreni i zbog toga danas nemamo potrebe da lažemo jedno drugo - kaže Tanja.

Kao strastvena škorpija u horoskopu Marija Šerifović sklona je ljubomori, a prevaru ne prašta.

- Kod mene se ljubomora manifestuje burno i nimalo prijatno. Ne mislim da su sitne igrice koje bude ljubomoru imalo simpatične. Veoma sam ljubomorna osoba i izazivanje tog osećanja nije mi blisko. Dešavalo se da me partner prevari i to je pakleno teško. Grozna je izdaja te vrste i zato je se klonim na sve načine. Bolje je prekinuti vezu nego varati. Saznanje da je neko istovremeno vaš i tuđi razara dušu. Veoma teško to prihvatam i ne mirim se sa tim, kao i svaki normalan čovek - iskrena je Marija.

Ana veruje Darku

Ana Sević koja je u braku sa kolegom Darkom Lazićem kaže da ima puno poverenje u muža.
- Ne smeta mi kada Darka ljube obožavateljke, radimo isti posao i apsolutno se razumemo. Ja verujem Darku, kao i on meni. On je često odsutan od kuće zbog nastupa, ali sam ubeđena da ne prelazi granicu preko koje dalje ne može - rekla je svojevremeno Ana i otkrila da ni njen muž nije ljubomoran, naprotiv, voli kada ona nosi izazovne haljine.
- Darko je čovek koji uživa u tome da se ja provokativno oblačim i da budem lepa jer je to po njegovom ukusu. On bi čak da to bude još izazovnije - dodaje Ana.

Jelena Karleuša kaže da u njenom braku još ima varnica i doza ljubomore, iako su Duško i ona već deset godina zajedno i imaju dve ćerkice.

- Moja najveća sreća jeste to što se moj muž i dalje ponaša kao zaljubljeni tinejdžer, još je ljubomoran kao na početku, štipka me i pipka kada sami uđemo u lift, šalje mi ljubavne i perverzne poruke po ceo dan - otkrila je Karleuša.

Seka Aleksić nema problema sa ljubomorom supruga Veljka, jer mu ne daje povoda za to.

- Moj muž je ljubomoran samo u onoj meri koja je prisutna kod normalnih parova. Muškarac može da bude preterano ljubomoran samo ako mu žena da povoda za to ili ako nije dovoljno siguran u svoje kvalitete. Veljko nema problem sa tim i on je muškarac koji je čvrsto na zemlji. Ja sam svoju sreću pronašla. Naš odnos se zasniva na uzajamnom poštovanju, iskrenosti i poverenju, tako da nema mesta za patološku ljubomoru koja je neprijatelj mnogih brakova - ispričala je Seka Aleksić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online