Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 03.07.2016.
05:00
V. Tasić - Vesti A

Najezda starleta na estradu!

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević (31) snimila je pesmu "Glavni akteri", kao i spot u Turskoj za ovu numeru i najavila ulazak na estradu na velika vrata. I nije ona prva. Pre nje pevačku karijeru pokušavaju da naprave i Nataša Šavija, Mimi Oro, devojke koje su medijsku pažnju dobile zahvaljujući golišavim fotografijama. Pokušaj proboja starleta na estradu izazvao je opšte zgražavanje među pevačima.

A. Čukić
I ja sam propevala: Stanija Dobrojević

- To je prešlo svaku meru! Kao da nam nije dosta onih koji ne znaju da pevaju, a predstavljaju se kao pevači samo nam još starlete fale. To je slika našeg moralnog sunovrata. Nemam da kažem ništa lepo ni o njima, ni o rijalitijima koji su ih proizveli. Tuga, jad i čemer. Najstrašnije je što čovek ne zna kako da objasni deci šta se to dešava - kaže Stanojka Bodiroža Ćana.

- To je sramota ne za estradu, već za celu Srbiju. Bruka, dotakli smo dno. Šta od njih mogu da vide i nauče mlade devojke? Samo kako da vrte dupetom i silikonima, kako da se slikaju gole, kako da prevare i ulove nekog bogataša. Na nastupima gledam s bine devojke u publici koje imitiraju te starlete i nazovi pevačice. Strašno je što devojčice maštaju da postanu kao one i da maznu lovane. Nacija je potpuno upropašćena, a ovakvi uzori će dokrajčiti mlade generacije - kaže Acko Nezirović i ističe da je ogorčen što šansu ne dobijaju zaista talentovani pevači.

Neka grabe

- Neka pevaju, pa šta? Ja im želim svu sreću ovog sveta. Isti im je đavo da li pevaju ili rade nešto drugo. Imaju, brate, bolju koreografiju od pevačica rade bolje nego mi. Sem toga, ima na estradi mnogo onih koje su deklarisane kao pevačice, a veze s muzikom nemaju. Neka ih, neka grabe dok mogu sve je to borba za preživljavanje - kaže Goca Božinovska.

- Ima dece koja mnogo dobro pevaju, ali koga je briga za njih? Postoji samo privid da imaju šansu kroz razna muzička takmičenja. Strašno je što smo svi u istom uzavrelom loncu. Ogorčen sam i očajan - dodaje Nezirović.

Gotovo svi se slažu da su raspevane golišave starlete slika propasti ne samo estrade, već kompletnog društva i Srbije. Mnogi su šokirani činjenicom da su pesmu za Staniju radili majstori svog posla Damir Handanović i Marina Tucaković.

Sanja ostala nema

Uvek rečita Sanja Maletić koja ima odgovor na svako pitanje, ostala je bez teksta kada su u pitanju raspevane starlete.
- Ostala sam nema! Ponestalo mi teksta prvi put u životu. Sve je toliko loše da gore ne može biti - kaže Sanja Maletić.
A, starlete baš briga šta ko o njima priča, važno je samo da se priča, piše i da budu u centru pažnju. Jer, kako se misli, popularnost obezbeđuje brzu i laku zaradu. Sad, na koji način, nije im važno.

- Zar jedna Marina Tucaković, koja drži do sebe, koja je pisala za Olivera Mandića, Cecu, Bijelo dugme sebi da dozvoli da piše pesmu za starletu? Sve danas ide po sistemu - boli me uvo, samo da uzmem pare! Svako ko ima 5.000 evra može da snimi pesmu. Koga briga kako ko peva kad postoje kompjuterski programi koji doteruju glas pa svako može da zvuči kao da peva najbolje na svetu. Ovo je strašno. Rijaliti zaglupljuje ovaj naš siromašan narod, afirmišu se starlete i ljudi sumnjivog morala, što je zapravo oruđe za kolektivno srozavanje morala. To nije slučajno, već se sve radi zato što to nekome odgovara - kaže Ivan Gavrilović, koji je i sam učestvovao u rijaliti programima.

I dok jedni otvoreno kritikuju raspevane starlete, ima i onih koji kažu da im je ispod časti da o njima uopšte diskutuju. Neki o njima neće javno da kažu nijednu lošu reč, jer nikad se ne zna koja ima kog moćnika iza sebe. A vreme je takvo da je bolje nikom se ne zamerati. Za svaki slučaj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online