Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 20.04.2016.
11:58
Stars, Vestionline A

Vanbračni sin proganja Miroslava: Hoće da mu postane komšija?

Vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonović na sve načine pokušava da dođe do svog biološkog oca, pa, kako pišu mediji, planira i da se nastani u Višnjičkoj banji, gde i sam pevač već decenijama stanuje sa svojom suprugom.

A. Čukić
Ne zanima ga ni ko, a ni gde i šta kupuje, gleda svoga posla: Miroslav Ilić

Kako saznaje "Stars", Antonoviću se mnogo svideo taj kraj jer je miran, a s druge strane, nije mnogo udaljen od centra prestonice. A i otac, koji ne želi ni da ga prizna ni da ga vidi, bio bi mu u blizini. Tako bi Devin, ukoliko bi se često sretali u komšiluku, mogao da izvrši pritisak na njega da konačno porazgovaraju o svemu što se dogodilo.

- Budući da Ilić živi u takozvanim karintonkama, koje su tipične za američko podneblje, ne treba da čudi to što je baš u tom naselju Devin odabrao da se skući - priča sagovornik ovog lista koji je insistirao na anonimnosti.

Novinari su ovim povodom pozvali i Miroslava, kome nije bilo svejedno kada je čuo ko će mu uskoro biti komšija.

- Ma šta to mene interesuje? Zlato moje, da ti čika Miroslav nešto kaže, neka kupuje šta god ko želi i gde želi. Ja se upravo brijem i odlazim na snimanje emisije "Pinkove zvezde". Trenutno me samo to zanima. Ja, drago moje dete, gledam svoja posla i svima bih to preporučio - izričit je bio Ilić.

S druge strane, Devinom i njegova majka, nisu odgovarali pozive i poruke novinara.

Podsetimo, Mirjana i njen sin Devin, kojeg je, kako tvrdi, dobila iz veze sa Miroslavom Ilićem, došli su u januaru u Srbiju iz Amerike, gde žive, da bi Devin upoznao oca. Njih dvoje su se razočarani vratili u Ameriku jer je pevač odbio da se sretne s njim i poručio da se taj susret nikada neće dogoditi. Uprkos tome, Devin i njegova majka Mirjana nemaju nameru da odustanu od dokazivanja očinstva.

Upravo zbog toga, ali i Devinove želje da snimi album, on će se preseliti u Srbiju.

POVEZANE VESTI

Petak 22.04.2016. 17:35
Еееее мој ти Мирославе.....оматорео а памети ниси стекао ! Узалуд ти живот онда.....Заборавио си Мирославе....." да се све у животу плаћа и да се све у животу враћа"....! Ниси ти био ништа другачији од многих мушкараца којима је животни мото да ....." хоће преко 'леба погаче".....тј имао си жену, дјецу и брак али боже мој хтио си и да је**ш нешто са стране, оно....."забрањено воће је увјек, најслађе".... Ееее мој ти сад ћеш да кусаш и оно што си пос*ао! Тако ти и треба....БИТАНГО !!!
Sreda 20.04.2016. 14:06
Strašno je kolika je mržnja Fahrete Jahić prema Miroslavu Iliću . Iza svega stoji buula iz Brčkog .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online