Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 23.01.2016.
09:47
Vestionline, alo.rs A

"Miroslav je kukavica. Tražićemo DNK analizu!"

Nastavlja se saga "Da li je Miroslav Ilić bio 'malo' neveran". Mirjana Antonović, njegova bivša ljubavnica, revoltirana je izjavama menadžera Vlade Perovića da "slavuj iz Mrčajevaca" nije otac njenom sinu Devinu. Zbog te Perovićeve izjave kao i njegove konstatacije da je Mirjana bila "fan" mnogih pevača, ona će pravdu potražiti na sudu, a dokaz očinstva putem DNK analize.

A. Čukić
Nema nazad ako slučaj dođe do suda. "Greh" iz mladosti neće tako lako nestati 

- Iznervirana sam i iziritirana lažima koje je taj čovek izgovorio, Miroslav ga je podmetnuo da umesto njega lažno svedoči. Totalno sam zaboravila ko je Vlada Perović dok me nisu podsetili. Miroslav i ja smo dolazili u klub "Duga", koji je on držao, i nikada se s tim čovekom nisam čula niti videla van tih zajedničkih druženja. Ovo sada je hajka protiv mene, a taj Perović je jedva dočekao da se malo eksponira, pošto čujem da ga niko ne spominje - kaže Ljiljana.

Na tvrdnje Perovića da se zabavljala i s pevačem Kićom Slabincem, na koga sumnja da je pravi Devinov otac, ona odgovara:

- S Kićom sam se družila u mladosti i on mi je 1972. godine napisao pesmu, a Devin je rođen mnogo godina kasnije. Miroslav i Vlada mešaju sada babe i žabe jer sve i da sam kriminalac, najgora žena i majka, to nema veze s činjenicom da Devin želi da upozna oca. Oni prave cirkus od ozbiljne teme.

Miroslav se spustio toliko nisko kada podmeće druga da govori bljuvotine o meni. On je jedna obična kukavica, koja se ceo život krije iza nekog. Neka dođu na poligraf ako su toliki lafovi da pričaju o meni takve stvari, pa da sednemo i vidimo ko laže, a ko priča istinu - revoltirana je Mirjana, koja iako nije htela da traži utvrđivanje očinstva sudskim putem, sada će to uraditi.

- Toliko su nisko pali da ću tražiti DNK analizu, a onda ću tražiti da na sud dođe i gospodin Perović, pa da vidimo ko govori istinu. Kada se istina dokaže, moraće da mi plati za svaku uvredu jer neću dozvoliti da takva osoba naruši moj ugled. Vidim da Miroslav nema morala i zato ću pravdu za sina potražiti na drugi način. Sada više nema nazad - tvrdi Antonovićeva, koja na opasku manadžera da Devin u matičnoj knjizi rođenih ima upisanog oca, kaže:

- Neko je morao da obavlja Miroslavljevu dužnost jer da ovaj čovek nije uskočio, Devin uopšte ne bi imao očinsku figuru u životu. To nije njegov biološki otac i Devin ima pravo da utvrdi svoje poreklo - ističe Mirjana, u čemu joj se pridružuje i sin.

- Iznerviran sam jer čitam ovo što piše u novinama. Ova sra*a koja je rekao taj Perović i zapamtite moje reči, on će platiti na sudu za sve što je rekao za moju majku. Slažem se s njom da je vreme za DNK analizu iako to nismo želeli - poručuje Devin vidno uznemiren.

POVEZANE VESTI

Subota 23.01.2016. 10:39
Kad sam imao 14 godina, mnogo sam želeo da imam devojku. Nadao sam se da ću je jednoga dana naći. Sa 16 godina imao sam devojku, ali me ona nije baš volela pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka puna životnog žara. Na fakultetu sam se zabavljao sa strastvenom devojkom, ali je ona bila suviše emotivna. Bilo je to spektakularno, bila je kraljica drame, oduševljavala se i plakala, pretila samoubistvom... Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna ličnost. Sa 28 godina našao sam veoma stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija devojka. Sa 32 godine našao sam uzbudljivu devojku, ali nisam mogao da držim korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigde ne zadržavajući. Činila je lude, iznenadne stvari i činila mene isto toliko jadnim koliko i srećnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali sam na kraju zaključio da ona jednostavno ne sledi nikakav pravac u životu. I tako sam odlučio da nađem devojku koja zna šta hoće. Kad sam napunio 35 godina, našao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njom sam se oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se ubrzo razvela od mene i uzela mi sve što sam imao. Sad sam stariji i mudriji, pa tražim što mlađe plavuše sa što većim sisama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online