Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.12.2015.
16:09
Alo A

"Skromna" pevačica: Najbolja sam riba na estradi

Goga Sekulić ima visoko mišljenje o sebi, i to ne krije! Zadovoljna je što je uspela da smrša i vrati devojačku kilažu, a kako je sama priznala, samopouzdanje joj ne manjka, pa tako smatra da je sada dobra riba.

facebook.com/Goga Sekulic
Od gledanja momaka joj oslabio vid: Goga Sekulić

- Uvek sam bila najbolja riba na estradi. Na početku karijere, kada sam pevala "Ljubavnicu“, bila sam mršavica, čak i preterano. Sebi sam najbolje izgledala 2006. kada sam izdala album "Gaćice“, tada sam imala intenzivne treninge, videli su se trbušnjaci. Sada svima delujem lepše, jer sam zrelija. Smršala sam, i bitno je da se osećam lepo. Pršte komplimenti na sve strane. Što od muškaraca, što od žena - kaže Goga, i dodaje da joj se devojke ne udvaraju direktno, jer je jasno stavila do znanja da voli suprotni pol.

- Žene nikada ne mogu da mi se udvaraju, jer znaju da volim muškarce. Na njihovu žalost, a moju sreću. Dele mi komplimente da sam smršala, da sam negovana, da imam lepu kosu - objasnila nam je pevačica, a zatim se i požalila.

- Vid mi je oslabio još davno, ali nisam verovala lekarima i sada sam moram da nosim velike naočare. Mnogo sam momke gledala. Šalim se, kamo sreće da jesam. Sada sam se uplašila kada sam stavila naočare i videla kome sam se sve javljala. Ipak ću morati da ih skinem - našalila se Goga, koja tvrdi da je, osim dobre ribe, i jedna obična devojka.

- Ja sam devojka iz naroda, spontana. Možete me videti namontiranu, ali i u sportskoj garderobi, devojka koja čeka u pošti, baca đubre. Moja spontanost je osvojila ljude i meni je drago što me gotive baš zbog toga. Meni prilaze poznati momci, sportisti, mangupi, normalni. Desi mi se da mi priđu mnogo mlađi momci, studenti, koji imaju 22 godine. Oni misle da ja imam 27 godina, posebno kada me vide bez šminke sa punđicom. Pitaju me koliko imaš godina, a ja im kažem: "Koliko ti treba“ - otkriva pevačica koja piše knjigu.

- Da ne verujete koliko sam knjiga pročitala. Toliko da nemam više šta da čitam. Zato pišem svoju knjigu. Već godinama unazad pisla sam teze i čekala da se ostvarim kao majka. Onda se desila tragedija, kada sam izgubila supruga, i tu sam stala. Moram da procenim šta ću sa knjigom. Ako sledeće godine budem sama, nedajbože, onda ću je završiti. Ako se nešto lepo desi na ljubavnom planu, onda će biti objavljena za godinu i po do dve. Knjiga će biti moja životna priča - kaže Sekulićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online