Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.11.2015.
07:31
S. Đurić - Vesti A

Za Cecu biftek i limuzina za Karleušu

Zahtevi regionalnih zvezda poput Cece Ražnatović i Severine Vučković pred koncerte su prilično skromni u odnosu na zahteve svetskih zvezda. Doduše, mnoge zvezde svetskog glasa priznaju da su njihovi često nerealni zahtevi zapravo deo marketinga i imidža, ali se taj trend nije primio na Balkanu. Ceca Ražnatović ne spada u hirovite zvezde i na njenoj listi nema puno stavki. Pred koncert na Ušću 2013. godine od ljudi za ketering tražila je samo korpu s voćem i domaću negaziranu vodu.

Smeštaj sa pet zvezdica: Seka Aleksić

- Tokom godina navikao sam na duge liste zahteva razmaženih svetskih zvezda, a Ceca je tako skromna i ništa neobično nije zahtevala - rekao je tada jedan od članova organizacionog tima.

Ipak, kada nastupa van Beograda situacija se menja. Tako je letos uoči nastupa u Budvi za nju morao da bude obezbeđen apartman u hotelu sa pet zvezdica, u kojem su pored nje bili smešteni i frizer, obezbeđenje, članovi porodice. Nekoliko sati pre nastupa Ceca pojede biftek, pije samo vodu, a zbog glasa zabranila je puštanje dimnih efekata.

Ni Dragana Mirković nije razmažena zvezda, a prilikom jednog nastupa u paraćinskoj diskoteci ljubazno je zamolila obezbeđenje da se skloni i olakša joj komunikaciju sa fanovima. Među skromnim zvezdama kada je u pitanju rajder lista su i Zdravko Čolić, Lepa Brena koja zahteva da u hotelu u kojem je smeštena, ima spa centar i teretanu. Severina Vučković često traži da joj se omogući izbegavanje kontakta sa novinarima.

Rajder lista Jelene Karleuše prilično je dugačka i donekle podseća na one koje sastavljaju njene svetske kolege. Pevačica traži da u grad u kojem nastupa doleti privatnim avionom, da se tokom boravka u tom gradu vozi limuzinom sa ličnim vozačem. Pre tri godine na festivalu u Vrnjačkoj Banji dostavila je podugačku rajder listu.

- Karleuša zahteva posebnu garderobu, prostor površine pet puta pet kvadratnih metara i prozore veselih boja. Zabranjen je svaki fizički kontakt sa Divom kao, na primer, grljenje, ljubljenje i neophodan je čist prolaz na relaciji od garderobe do bine gde ne sme biti Jeleninog kontakta niti susreta sa drugim izvođačima. U suprotnom, ona će napustiti Vrnjačku Banju - bili su neki od Karleušinih zahteva koje su organizatori i ispunili.

Skromni momci

Od stranih zvezda među skromnijim izvođačima koji su gostovali u Beogradu bili su momci iz benda Il Divo. Prostorije u kojima su bili smešteni u Areni bile su opremljene sa dosta cveća, svako je imao svoju garderobu a zamolili su i za jednu dodatnu, veću prostoriju, jer jedan od članova na turneju ide sa porodicom. Pili su sokove od jabuka, ananasa, dijet koka kolu, jeli sveže voće od banana do jagoda. Najinteresantniji zahtev je bio da sva pisma i pokloni upućeni pevačima koji su stigli na adresu Arene, proslede njihovom menadžeru kako bi završili u pravim rukama.
 

I Seka Aleksić ima poveću listu kada su zahtevi u pitanju, pa traži da joj se obezbedi smeštaj sa pet zvezdica, četiri telohranitelja koji će je čuvati u hotelu i pratiti do diskoteke u kojoj nastupa. Do Aleksićeve u bekstejdžu ne može da dođe niko ko prethodno nije dogovorio sastanak sa njenim menadžerom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online