Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.09.2015.
08:45
V. Tasić - Vesti A

Lažu za pare, godine i muževe

Mnogi na estradi toliko lažu da više ni sami ne znaju šta je istina, a šta plod njihove razuzdane mašte. U silnoj želji da sebe prikažu boljima i uspešnijima nego što zaista jesu, lažu o nastupima, zaradama, lažu koliko godina imaju, pa ne čudi što im više niko ništa ne veruje, čak ni kada kažu - dobar dan.

Vesti
O drugom mužu ni reči: Mira Škorić

Po estradnim kuloarima danima se prepričavalo kako je Mira Škorić prijavila policiji pretnje smrću, a koje joj je uputila Ivana Buha, supruga Ljubiše Buhe Čumeta. Ivana je navodno pretila Miri koja je od Čumeta pozajmila 20.000 za lečenje.

I ništa u toj sočnoj priči ne bi bilo čudno, jer je pozajmljivanje svakodnevica mnogih pevača, da pre nekoliko meseci u medijima nije lansirana priča da Škorićeva otvara svoju bolnicu na periferiji Beograda. Pevačica o svemu tome neće ni reč da kaže. Mudro ćuti, kao što ćuti i o drugom mužu za koga se navodno udala pre nekoliko godina, a koga niko nikad nije video. Šta je u ovim pričama laž, a šta istina zna samo ona koja se uvek trudila da izgradi imidž opasne ženske, pa nije pametno kačiti se s njom.

Z. K. Munja
Stojanka Novaković Stoja

Ko ima, a ko nema ništa

Stojanka Novaković Stoja pošteno se obrukala pre neku godinu kada se slikala u tuđoj kući koju je predstavila kao svoju. Ali, to je brzo palo u zaborav, jer svakog čuda za tri dana dosta. Međutim, ima i onih koji imaju, a pričaju da ništa nemaju.

Tako se Dragan Kojić Keba za novine slika u vili od nekoliko stotina kvadrata. A u papirima, zvanično, nema ništa! Zvanično je i razveden, iako na sav glas priča kako obožava suprugu Olju. Šta li je istina, a šta laž?

Šaban Šaulić već mesecima ubeđuje sve redom, a ponajviše svoju suprugu Gordanu, da nema mladu ljubavnicu. Ali, malo ko u to veruje, jer ga novinari svaki čas slikaju baš sa mlađanom ljubavnicom na raznim mestima i u različito doba dana i noći. Ali, on i dalje tera svoju priču i ubeđuje sve da više veruju njemu nego sopstvenim očima. Kako kažu muškarci, ako Šaban laže, to je zato što mora. Jer, koji je muškarac spreman da javno prizna da ima ljubavnicu? Nijedan.

U moru estradnih laži, nezaboravna je priča o tome kako Ana Nikolić usvaja dete. Svi su se slatko smejali njenoj priči o plemenitom gestu, u kojoj nije bilo ni trunke istine. Pojavili su se roditelji dečaka, ona je javno uhvaćena u laži, ali se zbog toga nije mnogo potresla. Dobila je nekoliko naslovnih strana i dokazala da je na estradi laž oprobani način za skretanje pažnje, a što je laž veća to je i veći i marketing.

Laž ne izlazi iz mode

Laganje na estradi ne izlazi iz mode. Menjaju se muzički stilovi, ali ne i stil laganja. Počinje se sa sitnicama, a kada se jednom upletu u laganje teško iz toga izlaze. Zato ne čudi što se pojedine pevačice hvale idiličnim brakovima, slikaju se po novinama, a onda se pojave modre jer ih je muž prebio ili se bračna bajka završi razvodom. Iako pevači važe za majstore u laganju, ipak nisu ni do kolena političarima koji već decenijama mažu i lažu narod koji i dalje ćuti i trpi.

Slični primera je bezbroj. Uglavnom, većina pevača se hvali kako se ubiše od posla i para, iako realno nema pas zašta da ih ujede. U estradnim krugovima važi pravilo da je neophodno pričati kako si tražen, odlično plaćen i prezaposlen, pa možda neko i nasedne na tu foru i ponudi posao. Realno, situacija je mnogo crnja i gora, jer pravog posla ima samo za najveće zvezde koje se mogu na prste izbrojati, dok ostali ili pevaju za siću ili ne rade uopšte.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online