Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 20.08.2015.
08:55
D. Dušanić - Vesti A

Estradne vile prkose godinama

Imaju više od 50 godina, i dalje su zanosne i mame uzdahe muškaraca. Kada je nedavno malo u šali, malo u zbilji, pevačica i najpoznatija loto devojka Suzana Mančić (58) izjavila da će opet pozirati za "Plejboj", i to kad napuni 60 godina, mnogim muškarcima zaigralo je srce. Zanosna Suzi oduvek je zračila seksepilom.

A. Čukić
Ponovo bi se slikala za "Plejboj": Suzana Mančić

- Imala sam 48 godina kada sam se prvi put slikala za "Plejboj". Niko nije znao da sam to uradila dok časopis nije izašao, a kada je moja mama videla slike, rekla je da treba da budem ponosna na sebe - kaže Mančićeva, koja je otkrila i zbog čega izbegava toples:

- Ne sunčam se više u toplesu, jer je sunce postalo zloćudno po kožu. Drugi razlog je što stalno letujem u istom mestu u Grčkoj, tamo gde moj Simica ima kuću, pa nas svi znaju, a Grci su veoma tradicionalni i ne bih da izazivam bespotrebne probleme. Ali, kad mi dođe, ja se ponekad skinem, jer je lepo biti nag u moru i na plaži.

San svake žene je da što duže sačuva mladost, lepotu i snagu. Nije Suzana jedina dama u zrelim godinama sa naše javne scene koja mami uzdahe i divljenje. Ima još onih koje su napunile, kako to mlađi kažu, pet banki, a bez kompleksa poziraju u kupaćim kostima, i često svoje fotografije dele na društvenim mrežama.

Kreatorka Verica Rakočević (67), koja je ponosna majka troje dece i baka tri unuka, i ovog leta nosila je bikini. Uz tri i po decenije mlađeg supruga, kompozitora Veljka Kuzmančevića, za koga se udala pre dve godine, kao da se i sama podmladila. Na svakom koraku razmenjuju nežnosti. Tako je Veljko posle jednog njihovog zajedničkog putovanja, na svom Fejsbuk profilu podelio sliku sa plaže, ispod koje je napisao: "Moja žena, morska vila!"

O seksi baki Nedi Ukraden (65) prošle jeseni pisali su i britanski mediji. Bilo je to posle njenih transformacija u šou programu Tvoje lice zvuči poznato, gde je za čistu desetku pevala i glumila, ali isto tako i nosila oskudne kostime. Poznata pevačica ima ćerku Jelenu, koja joj je podarila troje unučića.

Z. K. Munja
Zgodna baka: Neda Ukraden sa unukama

- Od roditelja sam nasledila mladolik izgled. S druge strane, ne opijam se i ne jedem neumereno. Redovno vežbam, ako ne sa trenerom, onda sama kod kuće. Idem i na plivanje i igram tenis, skačem na nastupima, a plus i trčkaram stalno za mojim unucima - kaže Neda.

Među najzgodnije bake na estradi spada i Zlata Petrović (53). Kada se nedavno pojavila u belom šortsu na jednoj proslavi, svi su je odmerili od glave do pete i nisu imali zamerke. Baš kao ni za njenu dugogodišnju prijateljicu i koleginicu Gocu Božinovsku (50), koja je bila u utegnutoj mini haljini. Zlata ima dvojicu sinova i dvoje unuka, a Goca je majka troje dece.

Zgodne glumice

Glumica Mirjana Karanović (58), koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, nije odolela trendu, te je napravila selfi u kupaćem kostimu. A jedan od komentara njenih pratilaca na Instagramu je: "Nemoj starletama da nabijate komplekse."
Za njenu koleginicu Lidiju Vukićević (53) vreme kao da je stalo. Popularna Violeta iz "Boljeg života" i danas ima istu frizuru i stas kao kada je bila devojka. Zgodna glumica je razvedena i majka je dvojice odraslih sinova. Ovog leta odmarala je na Krfu, gde je proslavila i rođendan, a na društvenim mrežama pokazala je svoje telo u kupaćem kostimu.

Lepa Brena preporučuje jogu

Lepa Brena (54) sa svojom porodicom krstari Jadranskim morem. Iako su je poslednjih godina pratili pehovi, padovi i povrede, njene noge su i dalje duge, vitke i orne za igranje.
- Stalno plivam, povremeno idem u teretanu, a moje najveće otkriće je joga, koju preporučujem svim ženama. Deluje rasterećujuće na čitav organizam i uči da voliš sebe onakvu kakva jesi - izjavila je Brena.






 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.08.2015. 09:01
Sve su to danas izdrndane babe koje vreme kao i sve ostalo neumitno gazi . Mogu one da se kurobecaju koliko hoće ali biološki sat je neumoljiv .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online