Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.02.2015.
10:10
D. Dušanić - Vesti A

Jedni kriju decu, a drugi se hvale

Brojne poznate ličnosti u medijima rado poziraju sa članovima svoje porodice, a opet ima i onih koji se trude da svoju intimu sačuvaju, ne pristajući ni pod kojim uslovima da kažu ili pokažu nešto što nije u vezi sa njihovim poslom. Poslednjih godinu dana mnogi pevači su postali roditelji, ali svoju decu brižno čuvaju daleko od fotoreportera.

Z. K. Munja
Brižan tata: Nemanja Stevanović

- Svoju ćerku Mašu ne želim da eksponiram u javnosti, jer smatram da ona treba da ima normalno detinjstvo i odrastanje - rekao je Nemanja Stevanović, a slično mišljenje ima i njegov kolega Darko Filipović.

- Ne želim da medijski eksponiram članove svoje porodice, jer oni nisu javne ličnosti. Kada moja ćerka Anastasija odraste, sama će odabrati čime će se baviti u životu, pa ako se odluči za neki javni posao, slikaće se koliko želi. Do tada je moja dužnost da je zaštitim od svega - kaže brižni tata Darko. I njegov kolega i imenjak Darko Lazić još nije pokazao svoju ćerku Lorenu, iako on i njegova supruga Ana Sević rado poziraju fotoreporterima.

Poklekli Ivan i Jelena

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević vešto su krili ćerkicu Ninu, a onda su pre neki mesec ipak odlučili da posle tri godine ćerkicu predstave u javnosti, pa su se u medijima pojavile njihove fotografije sa letovanja. Ponosna mama Jelena kaže da je njihova ćerka talentovana za pevanje i da će oni kao roditelji podržati šta god da odabere kao zanimanje.

- Mislim da je ćerka još mala da bismo je eksponirali, ali biće prilike i za to - rekla je Sevićeva.

Za razliku od mlađanih kolega, Svetlana - Ceca Ražnatović je pre 18 godina svog sina Veljka bez ikakvog ustezanja pokazala milionskom TV gledalištu. Beba je imala tada dva meseca. Ponosna majka sa svojim prvencem gostovala je u emisiji Milovana Ilića Minimaksa, najgledanijem šou program u to vreme. Danas, sve i da hoće ne može da ih zaštiti od medija, a Veljko i Anastasija i sami preko društvenih mreža daju povoda da se o njima priča i piše

- Decu ne mogu da zaštitim od očiju javnosti, ma koliko to želela. Međutim, ni kada su bili mali nisam ih krila od kamera - rekla je Ceca.

Ivan Kukolj Kuki nedavno se za "Vesti" slikao sa svojom najmlađom ćerkom, devetomesečnom Marijom, izjavivši da mu je ona najveća radost i da je uz nju postao drugi čovek.

Zdravko Čolić godinama je vešto izbegavao, i to veoma uspešno, da se slika sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom (13) i Larom (8).

- Ne mogu sa porodicom da poziram za naslovnu stranu jednih novina, a pre toga ko zna koliko puta sam to odbio za druge. Jednostavno ne bi bilo fer, a ja ne želim da se iko zbog toga ljuti na mene. Pogotovo što nikada nisam takve stvari radio i uvek sam se trudio da ženu i decu sačuvam od potencijalnih neprijatnosti - rekao je Čola, koji je stariju ćerku Unu ipak predstavio javnosti, i to u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a potom je devojčica bila i među statistima za njegov spot za numeru "Esma".

Za razliku od njih, Aleksandra Radović već skoro pet godina uspešno krije svoju ćerkicu Ninu, pa osim pevačicinih najbližih prijatelja malo ko zna kako izgleda njena mezimica.

Nataša pozira s ćerkom

Za razliku od kolega, Nataša Bekvalac rado i često pozira sa svojom ćerkom Hanom, što se često ne dopada njenom ocu i pevačicinom bivšem mužu Danilu Ikodinoviću. Nata ne mari previše za to, već se smeši sa naslovnih strana zajedno sa ćerkom. Ona je više puta isticala da bi volela da rodi bar još jedno dete, a ako je suditi po pisanju pojedinih medija izgleda da joj se želja ispunila, te da je ponovo trudna. To je navodno bio i jedan od razloga za njeno nedavno tajno venčanje sa Ljubom Jovanovićem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online