Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 14.08.2014.
15:41
story.rs, Informer A

Ceca besna: Moja deca nisu kriva što sam im ja majka, a otac Željko

Svetlana Ceca Ražnatović besna je zbog optužbi na račun njenog sina Veljka i kaže d aće se za svoje dete boriti tužbama jer nema nameru da ga sklanja iz zemlje zbog linča kroz koji prolazi.

Na svaki napad na njenu decu, pevačica će odgovoriti tužbom: Veljko i Ceca
 

- Veljko je jedva čekao da se vrati u Srbiju i neću sad nigde da ga sklanjam. Nemam potrebu za tim jer ne radi ništa loše - rekla je Ceca za Informer.

Vidno uznemirena, popularna pevačica rekla je da mora da nađe način da stane na put napadima na svoje dete.

- Godinama sam trpela mnoge stvari, slušala i čitala bljuvotine o sebi. Etiketirali su me i linčovali, a ja sam ćutala. Kada mi diraju decu, neću da ćutim. Protiv ovakvih napada i nazivanja mog deteta kabadahijom boriću se tužbama. Veljko nije učestvovao u tom incidentu za koji su ga pojedini optužili. Za svaku novu neistinu pravdu ću potražiti na sudu - istakla je ona.

Ceca je još istakla da je Veljko maloletan te mu je teško da se nosi sa bremenom koje mu je na leđima.

- On je šokiran. Klinac je, a prave od njega siledžiju. Pita me: Mama, pa šta je sad ovo. Ja ne znam šta da mu odgovorim. Moja deca nisu kriva što im je majka Ceca, a otac Željko - dodala je.

Veljko Ražnatović jedno vreme uopšte nije izlazio noću jer su želeli da smanje pritisak javnosti.

- Izašao je u noćni provod posle dosta vremena. Bio je pre toga u Crnoj Gori sa društvom i devojkom. Prvi put kada se našao na mestu gde se desio neki incident, optužili su njega iako nije učestvovao. Živim pod stresom. Želim da zaštitim svoju decu, a ne mogu - zaključila je Ceca.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.08.2014. 15:48
Citat: Moja deca nisu kriva što im je majka Ceca, a otac Željko - dodala je. ----- Nisu kriva, ali su otac i majka činjenica. Naravno da deca nisu kriva sve dok ne padnu u iskušenje da kopiraju roditelje ponašanjem.
Četvrtak 14.08.2014. 22:01
Јооој блентав је за медаљу....ставио исти кармин као и мама, па развукао осмјех за све паре....ццц
Četvrtak 14.08.2014. 20:11
...ima puno debilcica zeljni dokazivanja nad njenom decom jel neko ima u stanju smo da ga satremo...a nikom ne smeta Ruzica Djindjic (njena deca) koja je pokrala milione i sad uziva na Dedinju kao i svi koji su se kleli 5 oktobra da nikad tamo nece ziveti....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online