Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 01.08.2014.
09:51
V. Tasić - Vesti A

Estrada u gipsu

Poslednjih nekoliko meseci kao da je maler poterao poznate ličnosti, pa su mnogi završili u bolnici, na operacionom stolu i u gipsu. Sredinom juna Dragana Mirković imala je tešku saobraćajnu nesreću vraćajući se sa suprugom Tonijem u Beč.

Podrška prijatelja i porodice: Lepa Brena sa obe ruke u gipsu
 

Iako je njen muž poznat kao strastveni ljubitelj četvorotočkaša i vrstan vozač nije mogao da izbegne saobraćajku i Dragana, koja je bila na mestu suvozača, završila je bolnici. Danima se nagađalo šta je s njom, a ona je ćutala ne želeći da uznemirava roditelje.

Smotana Severina

Severina Vučković početkom marta operisala je koleno i mesec dana se kretala uz pomoć štaka. U pitanju je bila stara povreda koju je morala da sanira. Ona je inače sklona padanju, pa je nekoliko puta pala što na sceni tokom nastupa, što sa bine. Svojevremeno se skršila i vozeći rolere u Splitu, pa su morali da joj ugrađuju metalne pločice u nogu. Da li je u pitanju nesmotrenost ili nešto drugo, tek Seve će morati malo više da pazi kako bi ostala na sopstvenim nogama.

- Doktori su mi rekli da sam imala sreću u nesreći. Povrede koje sam zadobila nalazile su se na samo nekoliko centimetara od kičmenih pršljenova, a da su oni bili polomljeni ostala bih nepokretna. Prvi put mi se dogodilo ovako nešto kada čovek shvati da mu se za sekund- dva uruši ceo život - rekla je Dragana po izlasku iz bolnice. Sada u svom domu svakodnevno vežba sa fizioterapeutom, a iako će rehabilitacija potrajati bar još dva-tri meseca ona je uverena da će se u potpunosti oporaviti.


Lepa Brena povredila se na odmoru u Novom Vinodolskom. Bio je dovoljan trenutak nepažnje na terasi hotela i pevačica je pala. Instinktivno je pokušala da se dočeka na ruke i tom prilikom zadobila je tešku povredu desne šake, napukao joj je lakat na levoj ruci.

Operacija u Ortopetskoj klinici u Lovranu bila je neminovna, a gips će morati da nosi šest nedelja posle čega sledi rehabilitacija. Pre dva dana otpuštena je iz bolnice i uprkos podlivima na rukama već vežba proste pokrete i hrabro se nosi sa teškim stanjem u kojem se našla, a velika podrška su joj suprug i sinovi koji se trude da joj olakšaju koliko god mogu.
 

Nevena Madžarević, voditeljka emisije "Bulevar 92" našalila se na račun Breninog pada i već sutradan stigla je kazna - pala je i slomila desnu ruku! Sa gipsom na ruci pravdala se da nije mislila ništa loše kada se našalila na Brenin račun, ali da se više nikad neće tako šaliti. Na štakama do pre desetak dana bio je i Mirko Kodić koji je početkom maja nezgodno pao ispred svoje kuće, pa je završio u bolnici i na operaciji noge.


- Teško podnosim promene vremena, stalno me nešto boli i žiga. Ne mogu da se namestim, ne mogu da sedim, teško mi je da ležim, o ustajanju i hodanju ni da ne govorim. Nervozan sam, prikovan za krevet i kuću posle naizgled bezazlenog pada - pričao je Mirko za "Vesti" posle operacije.


Mnogo bolje od ostalih prošla je Goca Lazarević koja se nedavno povredila na svadbi na kojoj je pevala. Poneta atmosferom uhvatila se u kolo i zaigrala na visokim potpeticama. Ali, zemlja je bila mekana od kiše i ona je iskrenula nogu. Na svu sreću povreda nije bila ozbiljna, mada su je lekari savetovali da miruje nekoliko dana. Ako se uzme u obzir kako su prošle njene koleginice Goca može da igra od sreća, naravno kada se oporavi i isključivo u ravnoj obući i na betonu.
 

Bojana boli rame i ruka

Glumac Bojan Perić, koji se proslavio ulogom Stošića u seriji "Vojna akademija" imao je nedavno nezgodnu povredu zbog koje noćima nije spavao. Ali, simpatični glumac se uprkos bolovima šalio na sopstveni račun.
- Ako ikada nekome poželite zlo, poželite mu brahijalnu neuralgiju (povreda nerva koji prouzrokuje bolove u ramenu i ruci) i umreće od bolova, nesanice i nervoze - napisao je Perić na društvenim mrežama.

POVEZANE VESTI

Petak 01.08.2014. 15:59
"....Smotana Severina Severina Vučković početkom marta operisala je koleno i mesec dana se kretala uz pomoć štaka. U pitanju je bila stara povreda koju je morala da sanira. Ona je inače sklona padanju, pa je nekoliko puta pala što na sceni tokom nastupa, što sa bine. Svojevremeno se skršila i vozeći rolere u Splitu, pa su morali da joj ugrađuju metalne pločice u nogu. Da li je u pitanju nesmotrenost ili nešto drugo, tek Seve će morati malo više da pazi kako bi ostala na sopstvenim nogama..... " ПА КАКО ДА НЕ БУДЕ СМОТАНА КАД СУ ЊЕНЕ НОГЕ ВИШЕ У ВИС НЕГО НА ЗЕМЉИ..... :-)))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online