Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 10.07.2014.
08:36
V. Tasić - Vesti A

Venčanje tajno, a slike javne

Svadba Novaka Đokovića (27) i Jelene Ristić ne prestaje da intrigira domaću i svetsku javnost, pa ne čudi što su najpoznatiji svetski mediji poslali svoje reportere u Crnu Goru kako bi bar pokušali da snime neki detalj, ali slaba vajda od toga.

Ko kaže da se krijemo: Ana Sević i Darko Lazić
 

Obezbeđenje je toliko jako da nema šanse da se uopšte priđe Svetom Stefanu, a pored blokade puteva na kopnu, glisera koji će nadgledati s mora angažovani su i ronioci koji će štititi Đokovića od mogućeg upada fotoreportera - ronioca! Znači, ništa nije prepušteno slučaju, pa Novak i Jelena koji su utorak uveče sleteli na Tivatski aerodrom mogu na miru da uživaju u svadbi.

Brena na kaseti, Ceca na televiziji

I dok današnji pevači svoja venčanja pokušavaju bar da predstave kao tajna, ranije je sve bilo drugačije. Venčanje Lepe Brene i Slobodana Živojinovića iz 1991. godine u Interkontinentalu prodavano je na VHS kaseta i imalo je nezapamćen tiraž, jer su svi želeli da vide kako je izgledala svadba tadašnje najveće folk zvezde i tenisera. Nekoliko godina kasnije Ceca Ražnatović je otišla korak dalje, pa je njeno venčanje i svadba sa Željkom Ražnatovićem Arkanom prenošeno direktno na Pink televiziji.

Gotovo u isto vreme iz Beograda je stigao i ostatak porodice, Srđan i Dijana Đoković sa najmlađim sinom Đorđem koji je poveo svoju devojku na bratovljevu svadbu. Mediji spekulišu i sa ciframa, pa se procenjuje da će svadba najboljeg svetskog tenisera koštati između 500.000 evra i čak 2,5 miliona evra. Iako se nije štedelo, Nole ipak nije želeo ni da baca novac. Kako pišu crnogorski mediji, mladenci su želeli da im na svadbi zapeva Laura Pauzini, ali su odustali jer italijanska pevačica tražila honorar od 220.000, kao i to da se ne potvrđuje da je pevala na njihovom veselju.


Za tajno venčanje odlučio se i Haris Džinović. Kako pišu pojedini mediji, on će se sa Melinom tajno venčati na brodu koji će isploviti iz Dubrovnika, jer jedino na pučini mora ima zagarantovanu privatnost. Haris i Melina ozvaničiće svoju ljubav posle više od deset godina zajedničkog života i dvoje dece - ćerke Đine i sina Kana. Džinović, inače poznat po tome da detalje iz privatnog života daje na kašičicu, ne želi da od svog venčanja pravi zabavu za narod. Jedno je sigurno, Melina kao sve uspešnija kreatorka na venčanju će sigurno nositi neku od svojih haljina.

Brak posle 10 godina: Haris Džinović i Melina Gavrić
 


Domaće folk zvezde su od svojih tajnih venčanja napravile novu estradnu modu. Venčanje je navodno tajno, ali su zato slike javne i gotovo odmah se pojave na društvenim mrežama. Tako su se nedavno naprasno i bez ikakve najave venčali u jednom beogradskom restoranu venčali Darko Lazić i Ana Sević. Slike na Tviter odmah je okačila nevestina kuma Andreana Čekić, da bi se potom i mladenci na društvenim mrežama pohvalili fotkama, tako da od tajnosti ni ovog puta nije bilo ništa.

Darko i Ana su se ugledali na Sašu Kapora i Nikolinu Kovač koji su se na sličan način venčali pre nešto više od godinu dana u opštini Voždovac, i to samo dan pre njenog porođaja. Pored mladenaca u opštini su bili samo kumovi i roditelji, ali su zato slike bile u svim medijima.


Među prvima koji su uveli modu tajnih venčanja na srpskoj estradi bili su pre dve i po godine Željko Joksimović i Jovana Janković. Oni su kao verenici otputovali na Maldive, a odatle se vratili kao muž i žena. Naravno, fotografije su se ubrzo pojavile u novinama uz sve detalje ovog egzotičnog venčanja.
 

Zaradile na svadbi

Nataša Bekvalac imala je drugačiju računicu, pa je svoje venačnje sa Danilom Ikodinovićem 2006. godine debelo naplatila. Emocije i romantiku je unovčila, a slike sa svadbe je, kako se tada pričalo prodala jednom magazinu za poveći honorar. Slično je pokušala i Goca Tržan, ali je shodno svojoj popularnosti i pevačkom statusu dobila mnogo manje para. Ali, brakovi im nisu dugo opstali. Prvo se razvela Nataša, a tri meseca posle nje i Goca Tržan.

POVEZANE VESTI

ESTRADA Estrada u gipsu
Četvrtak 10.07.2014. 14:16
Nije lako biti slavan: prosto ti ne daju mira i zavlace ti se u najvecu intimu. Mogu da razumem coveka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online